1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Препорака за добар психолог

Дискусија во 'Психологија' започната од Blue.Butterfly, 8 декември 2010.

1. FightaminC

FightaminC Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2019
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    30
    Здраво на сите, дали некој бил на психотерапија кај Ана Стојановска од Sense of self? Сакав да појдам кај неа и ми треба некоја информација во врска со цените за една сеанса како и пристапот кон клиентот..Да се обратам на самиот инстаграм профил некако не ми е соодветно, а не гледам мејл на самата страница и би ми биле од помош ако имате некоја информација плус

2. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.832
    Допаѓања:
    15.714
    Немам искуство.
    Искрено, некако ми нема некое искуство, поќе ми е како за бизнис психологија.

Според ова на линкд ин.
    Screenshot_20231026_141727.jpg

На FightaminC му/ѝ се допаѓа ова.
  3. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.832
    Допаѓања:
    15.714
    Искуства со Ѓурѓица Нечева?
    Јас сум Ѓурѓица Нечева лиценциран психолог, советник и консултант. Сертифициран Ефт Практичар, докторант по психологија во Италија, енергетски исцелител, практикант на медитација. Моето академско образование го започнав како посветен студент по психологија. По завршувањето на додипломските студии, одлучив да продолжам со мојата едукација па така успешно завршив и магистерски студии по психологија каде се стекнав со титула магистер по психолошки науки. Моето работно искуство започна како стажант во Клиничка Болница “ Жан Митрев” – Скопје каде под супервизија на врвни доктори по психологија бев практично воведувана во психологијата. Потоа продолжив да се надоградувам и започнав со работа во основното училиште „Димче Ангелов Габерот” како училишен психолог. Потоа во 2016 година добив понуда за работа во Хангџоу прекрасен град во Кина. Покрај работа во наредните две години колку што останав во Кина, мојата едукација продолжи во насока на енергетската и модерната психологија, алтернативната медицина и медитацијата. По две годишен престој во Кина, образованието – докторските студии и работата како психолог ги продолжив во Италија. Долгогодишните истражувања за енергија, чакри, медитација, алтернативна медицина, модерна психологија ме доведоа до една од најефикаснити техники на денешницата, техниката на тапфирмација позната како техника на емоционална слобода – ефт. Сите овие години јас и моите клиенти успеваме секојдневно да се бориме заедно и да создаваме царство на емоционална слобода.

4. Sopro

Sopro Истакнат член

Се зачлени на:
    17 август 2021
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    21
    Ве молам ако имате искуство со психолог, и доколку имате позитивни резултати од посетата, препорачајте ми некој кој си ја знае добро работата. и која специјализира у средношколски љубовта и како се разочарува у љубовта.
    добро би било да е од Скопје.
    Молам за совет.;(;(

5. Ivblue

Ivblue Активен член

Се зачлени на:
    14 август 2023
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Пиши ми приватна порака ќе ти дадам број. Супер е Ана нема врска дека е за бизнис и дека нема искуство, баш е профи.

6. GirlLove

GirlLove Форумски идол

Се зачлени на:
    4 јануари 2010
    Пораки:
    5.832
    Допаѓања:
    15.714
    Дај пиши искуства тука.

7. Ivblue

Ivblue Активен член

Се зачлени на:
    14 август 2023
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1

8. Boginja123

Boginja123 Нов член

Се зачлени на:
    20 септември 2023
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Знам дека има за неа негативни коментари, ама сум прочитала и многу позитивни. Ќерка ми еве, има 15 години и е многу задоволна. А исто и јас. После секоја сесија кога завршува со ќерка ми, разговара со мене и имаме резултат. А и јас на форумов видов дека сите негативни коментари се од една-две членки. И плус мислам дека кога ќе се пушти муабет за некој дека е лош или добар, тој муабет онака станува општо социјално мислење. На мене Дора ми беше препорака, исто така од друг задоволен клиент.

Исто, да кажам дека се уште држи сосема нормална цена. 1500 денари е сесија. И многу е флексибилна за тоа како ги закажуваме термините.

Сега коментирав на друг пост. Во скоро време не планирам да ја откажам. Кај нас има супер резултати.

Последна измена од модератор: 30 октомври 2023
    На Irenasirena му/ѝ се допаѓа ова.
  9. ani23

ani23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    694
    Допаѓања:
    775
    Izvini ti se zacleni ovde samo za DORA da ni kazuvas kolku e dobra vo rabotata ?Znam kolku naplaka,ja imam videno..

На Just.do.it и LuckyCharm им се допаѓа ова.
  10. Boginja123

Boginja123 Нов член

Се зачлени на:
    20 септември 2023
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Не ве разбирам. Споделив само искуство и ви вратив на коментарите кои вие ги имавте пишано. Секако, секој си има своја различна препорака.

11. Maryy.

Maryy. Активен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2022
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    83
    Преку матична може да се закаже за психолог? Дали е тоа паметен потег?
    Ако некој има информации за некој психолог посебно, за цена и искуство би ве замолила да споделите.

12. Sakamdaznam.1

Sakamdaznam.1 Активен член

Се зачлени на:
    10 октомври 2021
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    6
    Здраво. Ве молам препорачајте ми психолог.
    Конктетно, ми психолошка помош за да излезам од токсична врска, така што предложете некој што навистина е стручен и пријатен. Имам едно претходно искуство во себесложувалка (затоа не ми ја препорачувајте) каде што со девојката со која што зборував имав многу неубаво искуство - се осетив осудувано, се осетив засрамено и неможев да зборувам отворено, се закочив, едноставно не ми беше пријатно и не се осеќав сигурно.

На vamutamu2 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. The.E.T.

The.E.T. Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    91
    Препорака за добар психолог на државно што работи? Од амбулантиве во Скопје, ми го спонаа оној од Железничар, Павел мислам се викаше

14. WorkOnYou

WorkOnYou Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2019
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    66
    Побарај ја Јасмина Јонуз, само не знам на која клиника е. Пребарај овде некој има пишано точно.

На The.E.T. му/ѝ се допаѓа ова.
  15. The.E.T.

The.E.T. Активен член

Се зачлени на:
    2 февруари 2023
    Пораки:
    220
    Допаѓања:
    91
    Бев кај неа ама се пресели во Германија

16. Sun&Moon

Sun&Moon Истакнат член

Се зачлени на:
    17 април 2022
    Пораки:
    872
    Допаѓања:
    1.243
    Можеш да кажеш за кого станува збор?

17. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    739
    Допаѓања:
    1.078
    Дали има некој искуство со Марија Стефанова психолог? Повеќе луѓе ми ја пофалија па ме интересира од тука дали одел некој кај неа. Ако не ве молам препорачајте ми некоја што е добра, приватно. :)

18. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    834
    Допаѓања:
    1.300
    Препорачајте ми стварно добар психолог по можност онлајн да биде ....забите нема да ги врати барем психата да ми ја врати.

Последна измена: 11 ноември 2023
    На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Elena Evet

Elena Evet Активен член

Се зачлени на:
    16 јули 2023
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    3
    Искуство со психолог од Себесложувалка и Когниција? И нормално како се со цените

На GirlLove му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Anettta

Anettta Истакнат член

Се зачлени на:
    9 март 2022
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    138
    Искуство со Милка Ололошка?
    И дали знаете дали може да работи онлајн?