Фала ти. Ќе може ли да споделиш повеќе информации, колку се чека за сесија, колку чини, каде се наоѓа локациски и каков начин на работа употребува?
Поттикната од прекрасна сеанса која ја имав со мојата терапевтка која ја најдов исто со препорака од овој форум, сакам да ја споделам со вас бидејќи јас имам прекрасно искуство. Одам активно на сеанса веќе 7 месеци и можам да кажам дека чувствувам огромен раст и промена кај себе. Млада гешталт терапевтка е и топло ја препорачав на сите во мојот близок круг, името и е Александра јас ја контактирав на вибер преку порака... ова и е бројот така што доколку уште бараш терапевт топло ти ја препорачувам 071 330 793
Дали има некој психолог што работи онлајан и притоа да е добар,бидејќи не сум од Скопје? п.с Триптоген на др.Витон дали некој пробал? Благодарам
https://www.facebook.com/NevroVita?mibextid=ZbWKwL Многу квалитетен тим на психолози има, а и цените не се занес како кај останатите. Топла препорака
Па искрено не ги знам, не сум била кај сите, ама возрасни се и по она што читав пред да одам на веб страната сите се со сериозни искуства....не знам зашто не им е активна страната, само фб и инста имаат сега
Здраво. Дали имал некој искусто со психотерапевт Наташа Пачкова од Интитут Алтернатива во Аеродром Скопје.