Др. Нонкуловски на детска клиника. Драгослав Копачев е мислам невропсихијатар, и е во пензија, ама доколку можете да го добиете би било супер, еден прекрасен, посветен човек со преголемо разбирање во професијата.
гледа МРИ, проверува рефлекси, прави ЕМГ, генерална дискусија за состојбата и евентуално препорака за терапија.
Има разлика меѓу емг и еег што не е спомнато првото не е за проблеми со главата може за со рбетот додека еег се користи исклучиво за глава.
емг, еег, кој што си има мака.. Ама прави, тоа ми беше муабетот. Не е најобична консултација за 4500ден.
Искуство со доктор Мирослав Гроздановски, одам по препорака кај него од др. Врчаковски, дали е темелен при преглед?Дали објаснува убаво?За др. Врчаковски сите пофалби, го читаше цедето од магнетна и баш се потруди да ми објасни што гледа, ми одговори на секое прашање, многу беше љубезен,се надевам дека ке наидам на сличен пристап и кај овој доктор.
Пред два месеци правефме ЕЕГ во Жан Митрев со преглед кај др. Катерина Димовска. Кога закажаф термин мислев дека невролог го чита еег-то, ама испадна дека НЕ. Со еден збор баш не сум задоволна од нив. Е сега сакам наредната контрола да ја закажам во Систина кај невролог. Што би ме советувале вие? Дали да менувам доктор и каде да одиме? Инаку се работи за дете од три годишна возраст
Sistina dr.milco demrxhiev samo kaj nego zakazi i ako imas cd od rendgen i magnetna zemi gi i tie so sebe da ne te tera da prais odnovo