Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Препораки за стоматолог, орален хирург, ортодонт...

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од BoaVista, 9 ноември 2011.

1. Silent Observer

Silent Observer Активен член

Се зачлени на:
    18 август 2025
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    37

За тоа дека Елена е крајно манипулативна скроз се согласувам.Мене ме остави два месеци со погрешно залепени брекети благодарение на нејзиниот “стручен тим” кој се праксаше на мене и ме убедуваше како “се е во ред” се до моментот кога решив да ја извадам фиксната.Тогаш и текна да прави корекции,а на прашањето зошто тоа не го направи од старт ми рече дека не видела добро,замислете.Имаше на располагање ртг,слики,снимки,скенови и она не виде дека јас имам погрешно поставена протеза која ми ја измести цела вилица се до моментот кога решив да ја извадам протезата.Па проба да ме купи на манипулации како она се прави за мое добро и колку она ми е посветена мене,небулози скроз.Десет други ортодонти ми потврдиа дека се е тотално погрешно а она со цел да си го заштити тимот и да ги прикрие грешките ме убедуваше во спротивното и ми даваше изјави да потпишувам за да се огради од одговорност и уште ми велеше како јас психички не сум спремна за третманот и да пробам да разговарам со психолог,истото им го зборела и на други незадоволни пациенти.Според неа сите што идат кај неа не се психички спремни за нејзините третмани.:@Наместо да се преиспита колку животи има уништено она живее во илизија дека е “најдобра” и уште се заканува.Не му посакувам никому да падне во рацете на Елена од Дентаес.

На АндрејМ му/ѝ се допаѓа ова.
  2. АндрејМ

АндрејМ Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    20
    Здраво, жал ми е што и ти си паднала во рацете на таа неспособна преварантка. Јас го делам животот на пред и после неа. До ден денес сум со болки во лицето од тоа како ми го искриви цел загриз и зглобовите и уште повеќе ми ги вознемири мускулите на лицето.

Ти препорачувам да и напишеш ревју на страната на Гугл Мапс, бидејќи тоа им е многу важно и знаат дека луѓето читаат. Да спасиме што е можно повеќе луѓе од неа.

На Silent Observer му/ѝ се допаѓа ова.
  3. АндрејМ

АндрејМ Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    20
    Напиши и ревју на Гугл Мапс. Тоа ја боли најмногу. Да спасиме колку што може повеќе луѓе од неа.

На Silent Observer му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Silent Observer

Silent Observer Активен член

Се зачлени на:
    18 август 2025
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    37
    Првата опција ако и пише ревју е дека ќе и се јави Еленче одма и ќе и плаче на телефон и ќе ја моли да го тргне ревјувот,втората е ќе го ангажира адвокатот да праќа закани.Мене 3 месеци ми вршеа психички притисок со разни закани да го тргнам ревјувот од гоогле,затоа што они се способни само за грешки но не се способни да се носат со последиците од тие грешки.Со закани и бришење ревјуа не се гради углед.Не е ни чудо што луѓето се плашат да споделат јавно свое искуство.По споделување на моето искуство ме контактираа десетици други оштетени од таму,да пишуваа сите јавно за своите искуства,може и ќе се подигнеше свеста кај луѓето за каква ординација станува збор.Клиниката има сериозен системски проблем со неуспешни третмани,но наместо одговорност,тие се служат со закани.Дно дна

На АндрејМ му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Morena 20

Morena 20 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2015
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    20
    Одлични!Секогаш сум била задоволна од услугата.