1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Препораки за стоматолог, орален хирург, ортодонт...

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од BoaVista, 9 ноември 2011.

1. Saaby

Saaby Нов член

Се зачлени на:
    16 април 2026
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Moze li preporaka dobar stomatolog Veles sto dobro pravi navlaki problemi so nepca

2. lalccy

lalccy Нов член

Се зачлени на:
    14 септември 2025
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Има ли некој искуство со Др. Гордана Блажевска - стоматолог од КРУНА во ГТЦ?

Јас имам ужасно искуство.. Воопшто немав кариес на 4ката и 5ката, а она ми ги избуши и ми стави пломби. Не ме ни снимаше пред да ме пломбира. Во целиот процес беше многу нервоза и нетрпелива. После, ми кажа дека треба и другите заби (другата страна 4ки и 5ки) да ги пломбирам. Исто, ми кажа да ги извадам умниците на кои имав малку кариес.

Отидов во друга ординација. Ми рекоа дека немам кариес на 4ките и 5ките, дека е тоа е пигментација. Ми ги пломбираа умниците - не ми ги извадија!!

Imam uzasno iskustvo со Gordana Blazevska od Kruna.... Srekja ne produziv tamu, ke me osakatese. Em izbusheni zdravi zabi, em izvadeni umnici koi mozat lesno da se popravat... Ubavo istrazuvajte, pogotovo za stomatolozi....