Препораки за стоматолог, орален хирург, ортодонт...

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од BoaVista, 9 ноември 2011.

1. jagotka123

jagotka123 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2012
    Пораки:
    1.829
    Допаѓања:
    354
    Kolku e plomba vo Endomak?

2. Jana Sandevska

Jana Sandevska Активен член

Се зачлени на:
    10 март 2026
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    99
    Околу 2000-3000 денари е за една пломба. Јас одев кај Ѓоко и сум презадоволна. Супер работи, ги прави топ и после тоа си раат, нема потреба пак да одиш за поправки

На jagotka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. JollyGood

JollyGood Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2023
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    4
    Ako može, izvestuvaj me kako ide situacija. Jas uste baram maticen. Mi e strav da odam Stomadent na Mlecen. Pola glava mi e zdrvena dve nedeli, temperatura imam, ne znam kade da odam. Sum bila kaj mnogu, site mi napravija dopolnitelni steti. Kaj Žan Mitrev gas sedacija e 7.000 den za 30 minuti,nemam tolku pari, da beše ednas dvapati ok ama treba mnogu popravki. Nemam kogo da prasam.

4. Zakica88

Zakica88 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јуни 2023
    Пораки:
    161
    Допаѓања:
    156
    Јас некако се решив хируршкиот дел го завршив извадив заби и ставив импланти сама незнам како се решив…за жан митрев не се одлучив бидејќи се јас што сакав ми викаа дека може јас сум сама свесна дека се во моментот не може иако јас сакам. Не е само да дадам толку пари и накрај пак да си имам проблеми. Јас бев Дентиссимо Сања Димова едноставно ми оставија најубав впечаток сега за сега сум задоволна имам доста работа јас

На JollyGood му/ѝ се допаѓа ова.
  5. bookslover

bookslover Популарен член

Се зачлени на:
    8 мај 2016
    Пораки:
    2.714
    Допаѓања:
    11.398
    Дали знае некој колку чини панорамска на филм кај др. Африм? Фала ви.

6. Cutiepie123

Cutiepie123 Активен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2025
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    83
    Каде прават најбрзо порцелански заби да не е една недела чекање дали воопшто постои такво место макар и да се доплака плус ?

7. Alex31

Alex31 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    129
    И јас одам кај Ѓоко, докторот има толку убав пристап за сите што се плашат од стоматолози, најискрена препорака

8. Jana Sandevska

Се зачлени на:
    10 март 2026
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    99
    Пред некој ден пак вртев во Ендомак за термин, ама ми кажаа дека си заминал и веќе не работи таму

9. Alex31

Alex31 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2017
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    129
    Неееее, јас бев пациент од 2013г. Дали знаете кај ќе работи докторот ?

10. Jana Sandevska

Се зачлени на:
    10 март 2026
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    99
    Да бе, и јас се шокирав кога слушнав, стварно редовно си одев кај него. Ама деновиве планирам да одам натаму, па баш ќе прашам каде отишол да работи и ќе ти кажам.

На Alex31 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. JollyGood

JollyGood Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2023
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    4
    Дали некој има искуство со Терадент во Карпош? Барам ординација што има изолирана дент. столица. Заедно со друг пациент наспроти во иста соба ме фаќа анксиозност. Во Царчеви имаат изолирана но не сакаа да ме третираат таму, се во соба со две столици, па си отидов. А др Тони Капиштец? Стомадент Витал Млечен? Др Митко Капиштец? Арс Дентис Карпош? Анастасовски Млечен? Значи една пломба не знаат да стават ни заб да извадат без компликации. Оди со надеж врати се уште поутепан. Моментално треба да вадам заб, пломби, и повторно "root canal" процедура, не знам како се вика на македонски. Некој што прифаќа пациент со фобија и срцева болест. Може и приватно без фонд но не прескапо. Плиз хелп.