Препукувања по митинзи... Чии зборови повеќе тежат?

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Offspring, 26 мај 2011.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Па и насловот МАНИФЕСТ им има некоја налудничава идеа.
    Ако ти текнува од часовите од историја за Крушевскиот манифест во кој ги повикувале муслиманите да се придружат во борбите на наша страна а не на страната на ПРЕДАВНИКОТ. До кое ниво се спуштија овие целосно наназад не враќаат...
    Сеа Александар Македонски ли е, Турско ли е, барок од пред неколку века ли е? :fubar:

2. milky-candy

milky-candy Нов член

Се зачлени на:
    6 ноември 2010
    Пораки:
    703
    Допаѓања:
    715
    :) Од вакви како тебе пропадна Македонија...Ако имаш нешто да кажеш, произлези со аргументи и цврсти ставови, а не со вакви глупости...Ако прават како тебе сите, може да се зачлени да речеме некој од дуи на форумов и да долета тука на темава и да рече - дуи ќе победат на изборите, ахмети ќе биде премиер... |( Ако си ти толку сигурна за победата на вмро, образложи ни го тоа со аргументи, факти и започни здрава дискусија, а не вакви глупости да тресеш тука...

3. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Е еден е Бранко, од уста не го вадат, и за добро и за лошо.
    Го искористија ко рекламен материјал кутриот, што повеќе го зборуваат тоа подобро.
    И лоша реклама е добра реклама. :rofl: :rofl: :rofl: :lol:

4. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Виторија,мислам дека не сфати. :^)
    Самите од СДСМ си пишале Еден е Бранко, не пишале од ВМРО. :^)

На Plavusa.17, zhap4e и Rozich им се допаѓа ова.
  5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Розич, а зошто не зборуваш за иљадниците билборди низ Македонија каде што Бранко го туриле во позадина како држи не, а пастирот напред со да. Кој сега го пика каде што не му е местото? Еден плакат со ликот на Бранко е ништо во споредба со иљадниците билборди кои патем чинат огромни суми, од ДРЖАВНИОТ БУЏЕТ!!! Локумот од уста не го извадивте, а за билбордите не зуцнавте.

6. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Мислам Мацо ко да се кандидира Ставрески или било кој друг за премиер а вмровците да пишуваат ``Еден е Грујо``. И јасно е зошто е прозван Бранко, заради тоа што Шеќеринска му е само марионетка се знае дека тој ги држи конците, си знаете вие подобро.

7. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Па ти не разбираш пишано е дека го искористија ко рекламен материјал. СДСМ си го рекламираат за добро а другите мора го зборат само за лошо, па со тоа ја постигнуваат целта.
    Лесно е како не си сватила.
    Чудно :fubar:

8. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Море мене повеќе ми личи дека вие го прозивате Бранко зошто на Шеќеринска не можете да и најдете ни една мана, жената зад себе нема дамки, па оп труп Бранко е крив :) Се прашувам, ако не се збори за Бранко на вмровските митинзи, за што ќе се збори?!? Освен Бранко, ДА и НЕ јас ништо друго не случнав од досегашната кампања на ДПМНЕ :)

9. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Јас обратно, од Вмро слушнав и гледам во Скопјево многу реформи, а и во закониве а од Сдсм не видов ништо. А Бранко како да не го прозиваме кога уклучувам тв тој држи говор таа позади него. Менувам канали другпат пак тој збори пак таа само стои позади него. Повеќе од јасно е да не се праиме на 3 и пол :)

10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Бранко има право да ги искористува грешките на власта, затоа што е во опозиција и тоа е нормално насекаде, во секоја земја. А мене не ми е јасно, зошто власта плука по опозицијата? Кој ги држи конците? Мене ми стои дека опозицијава е многу појака, од власта само за неа зборуваат :D :D

11. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Они изгледа така се договорени, Шекеринска кога зборува кажува најчесто за реформите кои ќе ги прават во иднина што е нормално за иден кандидат за премиер, а Б.Ц. настапува на сцена за да им одговара на критиките упатени на негово име.
    :D

12. zapirka

zapirka Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    42
    Допаѓања:
    21
    Од вакви како тебе пропадна Македонија..- Мислам нема потреба од навреди ,тоа е мое мислење и имам право да го кажам ,јас мислам кога пишував никому лично не му се обратив ни навредив ,едноставно кажав мое мислење :fubar:

13. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Да беше опозицијата појака немаше ОПОЗИЦИЈА да се вика :lol: :lol: :lol: Ќе видиме на 5 јуни која коалиција е појака :)

14. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.008
    Епа што тогаш го зборуваат?

15. BoaVista

BoaVista Форумски идол

Се зачлени на:
    23 август 2010
    Пораки:
    3.912
    Допаѓања:
    31.672
    Плавуша кога ќе напишеш мнооогу реформи, те молам образложи. Многу реформи, а никој не ги видел. Чудно.
    И да Плавуша, ме интересира дали 17ката до корисничкото име ти ги означува годините или?

16. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Ајде мачко нека биде по твое, немој само да плачеш и да се нервираш... :rofl: :rofl:

17. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Ја зборуваа ОПОЗИЦИЈАТА цело време додека беа на власт, и само со тоа се занимаваа.
    Изгледа им чукна на врата, па затоа панично гледаат да ја оцрнуваат на сите можни митинзи, телевизии и јавни настапи.
    Се уште.

18. nesa

nesa Популарен член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    1.226
    Ај и јас ќе си кажам нешто :) . Карајте се овде колку сакате ама реално гледано на Грујо му е фуфка од појаката опозиција (му земааа доста членови и Љубе и Љубчо) и веќе сиротиот незнае што да прави па Бранко му е крив за се. Цело време и прошлите избори и сите до сега Бранко им е крив. остајте го човекот и кажете Вие што нудите. Никаде не чув ништо освен Бранко ова, Бранко она. И за на крај кога ви ѓи спушта Бранко, крив ви е Цацко

19. Plavusa.17

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    4.133
    Допаѓања:
    6.033
    Прво проектот Скопје 2014, може не си од Скопје ама ние скопјани многу реформи видовме, па и спомениците за мене се реформи, лавовите на мостот, а Александар Македонски ко ќе дојде има очи да откопа, законите првично во образованието како прво со државната матура не полагаме приемни колку што знам само матура, што е полесно за мене како гимназијалец пример мене лично сите реформи ми одговараат затоа и си ја бранам власта, законот за пушење - непушач сум и тоа ми одговара, може на другите не ама тоа е тоа сакаме во Европа, се возам со слободна бесплатна по новиот закон сум јас, цело Скопје си го шетам бесплатно, зошто да не?! Тука кај мене се гради огромен трговски центар поголем и од новото Веро ќе биде, зошто да не ? Кејот го опраија целосно ? - Зошто да не, си возам ролери комотно. Е мене не ме засега што пензионерите имаат повисоки пензии и се возат бесплатно во ЈСП вторник и петок како и јас секојден, ама зошто да не, греота се и тие се луѓе! И ред други работи. Многу реформи има, ако не видовте прочитајте го Манифестот, за другите градови не знам ама за Скопје знам :)

На solzuska му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Vitorija

Vitorija Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2011
    Пораки:
    912
    Допаѓања:
    599
    Не се нервирам, баш напротив ме опушта кога ќе докажам дека сум во право, а со тоа сум му на некого од помош да си ја согледа реалноста. :lol:

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.