Да, од јонските пегли сум многу задоволна како исправуваат, посебно јас со виткана коса како што сум.И ми држи до следно миење. Во било која продавница за бела техника побарај, ќе кажеш со јонизатор да е, моите се Грундиг, ама има и Северин,Филипс итн
Јас имам ваква иста од Техномаркет ја купив во Бугарија,само не ја прави баш иста коста како на рекламата има сјај кога ја пеглаш со јоните но не до толку како на рекламата , а за горење секоја пегла ја гори косата
Презадоволна сум од пресава, ја користам околу 2 години и сеуште е топ. Ми се свиѓа тоа што има пошироки плочки па ми го крати дупло времето за пеглање.
Како сте задоволни од дигиталните преси за коса? Една комшивка знам имаше, па затоа прашувам. Треба да си земам набрзо некоја.
Јас имам две преси за коса преса од Беко, не е како на сликава ама слична е, ја нема на слика да ви ја покажам, сепак ептен убаво исправува коса. Порано многу ја користев, ама сега ретко ептен ја исправувам косата... и ваква преса 3 во 1 Подобра ми е таа како првата преса
а од кај ја купи пеглата Браун и колку пари,зошто јас планирам да си купам Браун ама таа што ја гледав незнам дали е со јони,бидејќи никаде не прочитав да пишува IONIC.позз
За чудо има))јас мислев дека кај нас нема шанси да има ваква преса,и дека ќе треба многу време да стигне... ји купив од техномаркет нео пред 2 месеци,1200 денари беше на попуст од 1500. сакав да купам од друга фирма демек за поквалитетна,ама само таа беше една и единствена марка во сите продавници кај што бев.Иначе супер ја прави косата,брановидна,многу сум задоволна.
Јас веќе 8-9 месеци ја користам GAMA LASER ION , -Керамичка е -ласерска -со јони задоволнас сум , но си користам термички сперј за коса пред секое пеглање,
Anelej од каде го имаш земено термичкиот спреј??? Да не бидам офтопик јас имам Беко преса, ја користам повеќе од 2 години и сеште одлично ме служи. Со истата ја исправувам и ја виткам косата и немам никаква намера да ја сменам.
Си купив ваква преса пред околу година ипол. Сестра ми имаше купено Severin преса за коса (само подруг модел) и беше задоволна, па решив да си купам и јас. Пресата може да се затвори (во случај на пример кога патувате) и има поднесување на две температури, повисоката е 180 степени. Таа на сестра ми достигнува максимална температура од 200 степени, при што можете повеќе да ја контролирате температурата (има тркалце како на шпоретите што има ). Како и да е, од сите оние што купиле Severin преси, слушам дека се задоволни, така што би ви ја препорачала, безразлика кој модел ќе го одберете.
Јас одамна си ја исправам косата почнав со преса од 300 ден и тоа мн одамна. Потоа си имав една од вицко која не бесе керамичка сива и со чешелче и гломазна = одвратна = никаков ефект. Најпосле за мојот роденден си добив од мајка ми и сестра ми најубава преса по име Северин =) има 230 степени ми се чини поддржува и мокра коса си има диспеј и кога еднаш си ја пеглам нема потреба секој ден туку наредното бањање. Ја има во Скопје во рамстор и изгледа чинеше 2500 ден. ама дефинитивно најдобра. Еве слика
Се двоумам помеѓу две преси една од Rowenta и една од Grundig. Дали ќе може да ми помогнете која е поквалитетна според марката? Еве ги и двете: http://www.najevtino.com/products/%D0%9 ... ig+HS+5732 http://www.pazaruvai-lesno.bg/view_prod ... ?pid=58119
Јас мислам Грундиг, немаат утка до сега, а Ровента јас не сум користела, мои другарки да и се исто задоволни, ама не како кога кај мене се пеглаат
ми треба квалитетна преса и да витка и да пегла убаво. Прво мислев да земам посебно фигаро со поголем дијаметар, и посебно преса, ама гледам перфектно се виткала и со преса косата, ама не знам со каква да земам. Дај кажетеми некој ако има да е задоволен со двете функциоалности,и од каде ја зедовте. Фалаа
И јас ја имам оваа преса и е одлична. Баш за мене погодена,имам густа коса и баш ми одговара.Би ја препорачала на секого.Не ми е воопшто криво за парите.