Јас имам Grunding, искрено воопшто не сум задоволна, не ми ја исправува косата воопшто само некој облик ми дава башка не трае долго пегланото, си се испеглал ке излезеш ке се вратиш со виткана.
Имам преса за коса на Severin веќе три години и ептен сум задоволна. Слаба е и убаво можам дури да си ја извиткам косата со неа.
ја има скоро секаде прасај на неколку места ќе ја најдеш не е поскапа од 1500денари сега во овај период намалени се пресите оваа преса е закон исто така мн.танка и за виткање на косата без проблем...
Девојки јас сакам да си купам пегла,гледав во нептун и во техномаркет пегла од парката филипс но гледам повеќето ја фалите онаа од северин и во веро бев и ја видов (не знам само длаи оваа има гаранција).Сега не знам за која да се одлучам...
и јас имам таква и навистина е корисна и спуер!! меѓутоа сепак пробај да не ја пеглаш косата бидејќи сепак, знаеш, само си ја упропастуваш.. подобро прскај ја со спреј..и користи силиконски капки
земи марка (ремингтон)знаци има јонизирани плоцки кои не дозволуваат косата да се остети и електризира ја прави пезпрекорно права и со сјај...ја користат строго професионлаци цената е 2500 се надевам ке ја најдес...
Многу е добра,има 230 степени најмногу и е одлична.Другарка ми ја има јас стално и ја земам за виткање,многу е добра.За 5-10 минути се средуваш.
девојки јас се пеглав долго време со пегла за алиста и добро ми делувасе косата али викам да не ја горам толку мн си купив преса од philips таму ми ја препорацаа дека е добра но дома кога ја испеглав косата не ми изгледа дека е пеглана баска и ми се извитка одма мислите дека е до косата? леле сто да правам сега за џабе ги фрлив парите
И јас имам ремингтон можиш да си подесуваш степени ја зедов на попуст 1500 ден. и ама е прекраснааааа..... ја прави косата и што е најбитно не се витка кога ке излезеш......
Ја имам оваа преса стварно е многу добра.За многу брзо време ја средувам косата а имам долга и многу густа коса
Мојата, само наместо Braun пишува Sonar и ги нема тие шари туку е скрос црна со дел испакнато како леопард шара (која исто е црна) . На битпазар татко ми ми ја зема за 400 (450) ден. Ја користам 1 ипол година ако не направи и 2 години и некој месец. Секојдневно ја употребувам. Предобра е, никогаш за ништо не би ја сменила. Си ја сакам многу
Феминки, ми треба совет... значи моментално разгледувам преси за коса и се двоумам меѓу PHILIPS i GRUNDING, горе доле исти спецификаcии имаат, ама незнам за која да се одлучам. Доколку некоја од вас има искуство или има слушнато за моделиве ве молам информирајтеме.... thxxxx
Филипс, јас, а и сите што ги имам пеглано се презадоволни. Јас земав некаква со јони, што ти знам каква, па добиваш фенирана коса како на фризер, триста чуда. Ама супер е!