Имам Филипс веќе 4та година и пресата е феноменална. Грундинг се исто така добри. Сестрата на дечко ми има и се имам неколку пати пеглано со неа. Супер си е. Си има потенциометар, до 200 и ксур степени е и така. Еве веќе 2ра година ја има и не мрднала. Тоа дека косата за 5 мин се извиткувала нема врска со пресата. Се работи за квалитетот на пеглањето . Мајка ми кога ќе се испегла сама со нашата за пола саат и е виткана косата, а кога ќе ја испеглам јас и стои права додека да ја измие. Кога ќе ми цркне сегашнава, ќе си земам Гундинг. Треба да се земе во обзир дека на 92-3 % од производиве што се нудат и името се плаќа доолнително. Инаку Ровента се катастрофа. Многу ја горат косата.
Ремингтон пресите ги нема во маркетите за бела техника, може да ме информираш каде да барам? Ако не се лажам, некаде имам прочитано дека ги имало во Тинекс, ама не сум сигурна
Gi gledam speciifikaciite na Philipsot i dobra e, kolku cini? Top, ne e mnogu skapa, fala ti Kate Jas inaku rasmisluvav za modelot Philips HP 8342, ama i tvojava mi se dopaga
Па Рипче, ако не ти менуваат ништо 300-400 денари, секогаш земи ја поскапата, сигурно има причина затоа што е поскапа. А плус новиве пегли повеќето се добри, нови технологии, плочките им се квалитетни, не ја горат косата... Немојте да сте се лажеле да купувате пегли или било каков апарат за во струја од пазар. Ќе ви пукнат во рака, мене тие таквите ми се мноооооогу сомнителни.
Оваа е мојата преса, погоре не ви ја покажав на слика. Да не ја урочам, презадоволна сум. Ја купив пред три-четири години (незнам точно) и беше 1.400 денари. И можам да си ја виткам косата со неа. Преубава е.
Досега сменив мн преси најубава ми е на северин(германска фирма е ) со тенки керамички црни плочки преубава ми е
видел ли некој ваква преса кај нас? и цена да не знаете? фалааа http://www.google.com/imgres?q=make+a+w ... ,r:14,s:42
Не купувај. На пресите им помина модата. Ако сакаш можеш да одиш на фризер не е скапо 200 денари зимаат, а убаво ќе те направат. Иначе има во Техно маркет, јас земав пегла од таму 1900.
Сериозна си? Значи помина модата дома да си се пегламе, треба да фризер да одиме нон стоп И тоа 200 ден.ехее што се 200 секој втор ден да ги даваш, ништо. Ех.. видиш, старомодна сум била јас Инаку систер, не ги знам баш марките на пресите, ама сигурно ќе најдеш некоја фина за таа цена, многу се намалени за разлика од порано, керамички и под 1000 има сега
Има голем избор сега, прошетај низ продавници и сигурно ќе најдеш. Јас мојата ја земав за 1000 ден. пред година ипол, инаку Severin марка. А гледам во темава дека јас не сум единствената што е задоволна од нивните преси за коса. Барај со керамички плочки и по можност со регулатор на температура. Некогаш нема да ти бидат потребни 200 степени, а некои преси за коса се со фиксна температура.
Фала девојки за советите, инаку си зедов пегла на северин, бела е со црни плочки. Ја зедов 1150 денари, немам јас некоја проблематична коса па да купувам некоја многу скапа пегла. Се испеглав еднаш, засега задоволна за понатаму ќе ви кажам во наредна прилика