и јас ја имам белата ја користам веќе година и неколку месеци и сум премногу задоволна[/quo белата пегла ја користам дури мозам да казам дека ми е подобра и од поскапите пегли сто ги имам и тоа од странство донесени така да не се мисли земи си ја добра е јас ја земав 1400 ден позз
Јац имам пегла на ремингтон само не е од овој тип за мокра коса али мозам да ја препорацам на секој зосто е прекрасна само незнам дали ги има кај нас мене ми е од германија и прекрасна е само со едно поминуванје и косата ти е права мазна сјајна ........
Грундик дали се добри ? Гледам не се ич скапи, мора да си земам нова преса овие денови, а искрено немам поим каква да земам.. И кажете ми на Филипс пресите како им се движат цените ?
Добри се,една другарка имаше супер пеглаше и виткаше.А филипс имам јас вакваја купив 1999денари и е одлична,230степени има. А имаше и за 1200 некаде,1699...
женски ај ќе ве молам, некој искуство со пресава? гледам има некоја акција во техномаркет, а ми треба преса веќе долго време...би ве замолила ако некој ја користел да ми каже подетално
Мојата е Gama. Ја купив дирек од фризерницата, професионална пегла. Ја користам околу 5 години веќе и мислам дека подобра нема.
Јас имам ептен ептен виткана коса... Имав купено две три пегли што воопшто не ми се погодија... едната беше Philips a другата Babyliss. Но ја најдов перфектната пегла за мене ... а тоа е Ремингтон керамичка и тефлонска. Бидејќи не сум во Македонија си ја заборавив пеглата дома и по втор пат купив Ремингтон исто така кермичка и тефлонска само малце понов модел. Пеглите се стварно НАЈДОБРИ. Значи девојки вие што имате виткани коси и имате мака додека ја испеглате косата тогаш дефинитивно Ремингтон е пегла за вас. Јас сум презадоволна. Знам колку мака видов додека си ја најдам перфетната пегла за мене затоа сега строго ви ја препорачувам оваа. Ова е мојата пегла. Можеш да се пеглаш на сува коса а и на мокра. На мокра уште ја немам испробано. Карактеристики - тефлонска и керамичка,со диспеј,загрева до 230 степени, 50 волти... Цена- Јас ја купив 40 евра... за кај нас незнам колку е и незнам дали ја има. Бај д веј сакав да ве прашам дали користите спреј за косата пред да се пеглате.Ако да,кој?
Убаво стои кога ќе се испегла косата со преса, но се оштетува косата. Можеби подобро е со керамички плочки имам пробано подолго трае
Се убаво кога ќе се испегламе, ама многу го гори влакното, а и сум приметала дека многу по брзо се замрсува косата.
Ако купувате преса со керамички плочки прашајте дали се заштитени, пошто ако не се од 3-4 пеглања косата ќе ви стане ужас
Еве ја мојата нова преса со јони, ја земав 1400. И покрај тоа што имам густа коса од прва ми се исправува
Сакам да си купам преса за виткање, ситни таласи (не знам како се викаат) Сте виделе негде таква и да не знаете цените како се движат? Не ми треба некоја којзнае каква и квалитетна и со огромна цена бидејќи многу ретко би ја користела
Девојки да нема некоја видено ваква преса за коса негде низ продавнициве или пак да знаете некоја страна онлајн да си ја порачам(ова второво ми повеќе одговара)
преса имам на ровента ,ама не сум нешто задоволна,ја зедов од техномаркет,ама се зезнав требаше со тие пари да си купам професионална (фризерска) побрзо се пегла и поубаво,и плус малце поширока ја купив 3см е а треба за виткање помала, планирам да се подновам со нова
Johnson professional ion flat hair iron, предобра! Имав две претходно и додека искочев косата ми беше ко афро Сега ми трае 2 дена како ништо, а се научив и да ја виткам. Ова нешто ми е омилен продукт на годината
Јас ја користам оваа na Grundig .. само мојата е бела ..совршено ми ја исправува косата и витка по потреба .. не ја платив ни нешто многу скапо