Демек не ти ја електризираат косата и не ти ја толку горат. Што знам, мислам дека нема врска тоа...било која топлина гори. Маркетиншки трик!
најужасната пегла за коса некогаш измислена! плочките катастрофа, не загрева воопшто, ужас. едвај чекам да се расипе за да купам нова. не ја препорачувам.
Ја имам оваа преса и сум презадоволна и покрај тоа што имам виткана коса сепак пеглава ми врши добра работа
Како се движат со цените пресите на Северин? Јас сум во план да си земам во скоро време, ама искрено, не ми се даваат повеќе од 1200, ај преку сила 1500 денари. Да си земам една од Вицко? Или не чинат тамошните. Предложете ми некои, да си разгледам, вака ве листам, ве читам, ама слабо нешто да ми падне в окце.
Јас имам 2 многу убави преси. Неможам да најдам слика, инаку двете ми се од иста фирма т.е од Сонер. Едната е потенка и таа служи и за виткање. А другата е многу убава и поскапа е купив но служи само за пеглање, има да е правиш на стеени од 120 до 350.
Ја имам nicky clarke, баш оваа: http://www.polyvore.com/nicky_clarke_fr ... d=55005984 и можам да кажам дека сум презадоволна
Јас имам instyler и задоволна сум само згрешув што ја зедовме најголемата не се витка убаво костата со таа али пегла многу убаво. Спојлер
PHILIPS ama e malce po skapa 4500! NAJDOBRA e nema da zazalis. Otkako ja zedov isto kako druga kosa da imam se pocuvstvuvav
Обожавам да ми е косата права а тоа се случува до 30 мин после пеглањето а после 30 минути цела коса ми се извиткува природно косата ми е малку брановидна користам пегла од вицко еве како на сликата ми се извива косата незнам што да ставам на коста ај помош
Ili ne ja susis dovolno znaci ti e malku mokra,ili ne ti e dobra presata ili pak nemozes sama ubavo da ja ispeglas
До пресата е да знаеш.И јас имав од Вицко и истото ми се случуваше.Ако си во можност купи си некоја поскапа и поквалитетна преса и ова нема да ти се случува.Вака само за џабе си ја гориш косата,а никаков резултат немаш
јас ваква користам и супер ми е. Не ја купив ич скапо, некој си 600-700 денари, ама многу ми брка работа. инаку пред да ја исправам и ставав некое си средство за ревитализација на косата (тикви помага) од авон (3D rescue) не дека е за исправање, туку колку да се стави нешто да се тешам дека ќе ми изгледа подобро косата ) ама сега директива ја сушам (само со шампон и регенератор пред тоа нормално) и ништо додатно не користам. Ми издржува бааги време и не ми се извиткува ..