јас користам керамичка на severin и си ја пеглам поубаво од на фризер кога се пеглам ми е права до следното миење. за разлика од фризер поубава си ја правам
Имам една од немногу позната фирма Sonar се вика,ја купив за смешна цена од 300 денари.Не знам можеби е и кинеска но сум презадоволна од неа.Ја служам скоро две години и јас и мајками и сме презадовлни.
јас ја имам пресата на clatronic ја зедов 1 200 и веќе по 3-4 месеци се расипа. а ич е беше форсирана да речиш секој ден да се пеглам почесто ја фенирам. е арно ама ми беше уште под гаранција па ми ја пратија ск на сервис. ама ич не се убави! - за тие што сакат да купат. прво ми откажа тоа за степените што ги дава дисплејчето па после ми откажа и едната плоча
се согласувам .. јас пак неможам да дочекам да се расипе веќе сум во потрага по нова.. се мислам помеѓу Philips i Rowenta предлози??
Јас ја имам оваа преса SEVERIN ја купив 1 800 ден. Ич не сум задоволна.. плочките како што се гледа изгледа не се ќерамички.. не пегла ич. Два пати ја имам однесено на поправка а ја имам можи година.. Косата брзо гори, треба да поминеш 5-6 пати па да се исправи малку.. и после 5 мин повторно ми е извиткана.. Џабе дадов толку пари Дали некој друг ја има оваа преса, и да ми кажете дали сте задоволни од вашите или со мојава не е нешто во ред Благодарам однапред.
Philips! Оваа некое време се двоумев дали да ја земам и на крај се одлучив да ја земам и ич не згрешив препреуба е, а и во нептун беше на акција 1600ден вреди за секој денар
Јас имам ремингтон ја користам можеби 4-5 години и како нова ми е сеуште ниеднаш не ме изневерила а доста ја користам па ја препорачувам бидејќи стварно сум многу задоволна.. Позз
^ а за пресава прочитав дека имала и некој јонизирачки ефект? има нешто од тоа ? и дали стварно заштитува ?
што мислите за оваа преса убава ли е и вреди ли за парите ?http://mojagarderoba.mk/items/alatki-za-razubavuvanye/30750/pegla-za-kosa
мојата нова преса за коса предходно имав исто грундиг после неколку години користење се расипа мајсторот ми бараше некој дел овде го немало и така ја баталив а многу добро пеглаше. после се одлучив за оваа преса и веднаш ја испробав совршено пегла се загрева на тем до 220 степена ја пегла и прави локни на косата.
Имам преса на ровента,убава е многу али никако да научам да правам локни,како ли се прават тие локниииииии :'( :'( :'( :'( :'(
Имав преса од Ровента, и сум презадоволна . Ја имав 5 години, знаев да ја пеглав косата скоро секој ден, и воопшто не ми ја оштети Но, пред некој ден доживеа несреќен случај ( пресава ) Спојлер Ја имав оставено на под , брат ми не ја виде и ми ја згази Така да , да сме живи и здрави планирам да си земам иста. Но, оваа ја имав порачано од Виена, па би сакала некој совет, од каде да ја земам Скопје ? ( од некоја феминка што има земано и што е задоволна од квалитетот )
Ќе се цитирам самата, бидеќи по 3 пат ми се расипува.. и немислам повеќе да давам пари за поправка само за неколку недели Сега планирам да си купам нова, препорачајте ми некоја преса со подобар квалитет
Јас обожавам исправена коса. Почнав со пеглање коса уште во седмо одделение. Најпрво ја имав пеглата Никеи Керамик од ТопШоп и беше супер. Црна, со керамички тенки плочки .. меѓутоа кога веќе и одминаа годините решив да дадам повеќе пари за квалитетна пегла што нормално подолго ќе ја користам. Ја купив пеглата ГамаИтали и сум презадоволна. Исто црна боја, со потенки црни керамички плочки, со јони и разни чуда што ја прават косата супер. Е сега чини малце повеќе од регуларни пегли, јас ја земав пред 2ипол години околу 5500 денари, ама може сега да е поефтина. Ја препорачувам на сите