Девојки што мислите за оваа преса,сакам да ја земам,а и прилично е ефтина во Нептун-800 денари. Со керамички плочки. Ме интересира дали се прават локни со оваа преса?
Јас имам од Северин и сум презадоволна.... освен што ја пеглам косата со неа, си правам и локни и искрено поубави ми излегуваат со преса отколку со фигаро
Би требало да се прават само треба да знаеш да работиш со косата И мене тешко ми одеше на почеток ама сега се УХОДАВ Ѕирни си на јутуб некој туторијал и вежбај Пријатен ден...
Имам сет од Филипс,го земав од грчкиот фришоп за 50 евра. Во него има преса,фигаро и што уште не.Бидејки косава ми е нешто као wavy и не си ја сакам баш,баш,а сум мрзла не видена,сетов џабе ми стои во фиока.
Може некој да ми каже каквисе пресите од Sonar., дали се добри? Исчитав се овде но за нив ништо не најдов.. сакав да купам па да се распрашам малце
Пресата ја купив пред недела дена 1500 ден ..прекрасна е ... не ја прави косата сува , дава сјај и ја прави мазна .. ептен сум задоволна
Јас ја имам оваа пегла пред околу два месеци ја земав и сум презадоволна од неа, супер пегла и да, се прават локни со неа