Косата неможе да ти биде иста, како и кај фризер, помири се со тоа. Затоа што тој користи различни шампони, препарати, различни силиконски капки, фенови и сл. Така да, твое е само да си ја негуваш косата како и претходно, да не се оптеретуваш со ептен права коса како кај фризер
Мојата е керамичка ремингтон.Moже да се пегла косата и мокра, ама не сум пробала страв ми е да не ми изгори цела коса.А кога ја пеглам коста сува, пресата е одлична.
Да, јас ја имам, иста е како таа на сликата од nonence, неколку мислења над мислењето на MejkApGirl. Мене ми е одлична, супер пегла/витка, мене ми е идеална(jас имам мека коса, но ја имам пеглано и другарка ми, а она има многууу виткана и тешка коса, и нејзе ја пегла така да...добра е) иначе и јас ја земав преку поени, и супер е навистина, јас сум задоволна
Ја земав пресава и јас,од Т мобајл. Позитивно сум изненадена од пресава на Ровента.Бргу загрева,убаво пегла и лесно се прават локни. Загрева до 210 степени,и нема дисплејче. Задоволна сум,ја препорачувам :up:
Малку офф,а колку поени требаат за да ја земеш?И така за ништо ги немам искористено,па барем да си земам преса
Имам преса за коса од philips загреза за 30 секунди, до 210 степени, се пеглам самоо на сува коса ! Инаку прекрасна е, може и локни да се прават, цената 1000 ден. на попуст баш цената е пристапна .
фала ти.. сега па почнав да се двоумам, дали таа или пак оваа ај ве молам за помош стварно неможам да се одлучам
Порано ја пеглав косава со обична пегла, за алишта, и многу ретко, еднаш во 3-4 месеци. Сега ми ја даде братучедка ми нејзината стара, иако е стара едно 5-6 години многу убаво и грее, и пегла, абе мераци. Сега почесто се пеглам, во две недели еднаш или двапати, па не сакам па премногу да ја изгорам косава. А пеглава инаку е некое кинеско производство, ама нема везе, добра е.
Некоја поквалитетна преса, да биде со повеќе нивоа на топлина, не сакам да ја горам косата? До кај 2000 ден? До сега избегнував да ја пеглам косата, ама морам да убијам монотонија малку. Посебно сега зимно време многу ми се разлетува, буквално не можам никако да ја средам. Па да си купам за себе поклон од Дедо Мраз, да си се изненадам самата Ќе ја свиткам во украсна хартија и ќе ја ставам под елка
Препорачајте некоја преса што по долготрајно ја исправува косата до 3500 ден(по можност со јони) бидејки пресата сеа што ја имам ми ја исправува косата додека се пеглам а после половина час пак некои искривени врвови . Кој има позитвни искуства нека пише бидејки не сакам за џабе да ги лупнам парите
Ти ја препорачувам да си купиш преса Ремнигтон,имам пробано повеќе преси од оваа марка и стварно се незамеливи.Можеш да ги најдеш во Техномаркет, цените се движат од 2500 до 5000 ден.Малку се поскапи за разлика од другите,но стварно вреди за парите.Добри се пресите на Гама, но тие можеш да ги набавиш само од некој фризер, зошто мислам дека ги нема во продажба
Јас ја користам црната веќе три години. Многу сум задоволна, многу убаво ја исправа косата со само три повлекувања, и се прават многу убави локни. А ја зедов само 1500 денари