vidal sassoon со керамички плочки,ја користам веќе 6 години и сум презадоволна косата ја прави права и нема разлетани влакна баш како на фризер
ROWENTA SF 1022 F0 ja ima li nekoj koristeno ? Imam vitkana kosa i mmi treba bas dobra pegla za da ja sredam kako sto sakam ,ako ja ima nekoj koristeno dali e zadovolen?
Јас имам Само од друга фирма ми е, иначе не го користам многу многу, бидејќи ми е виткана косата и густа, а и многу се загреваат елементите, па потешко е да се работи со нив
Сакам да купам Remington S1400, дали ја има некоја користено? Ако ја имате како стезадоволни од неа ?
Reminigton S3500 Ја купив пресава минатата недела од ТехноМаркет 1800 ден. Иако за мене тоа е скапо, ама морам да кажам дека вреди. До сега сум се лажела со евтини пегли со керамички плочки, и сите биле за џабе. Имам 2-3 и не знам што да им правам. Што се однесува до оваа што ја купив, имам само пофални зборови. Имам многу долга коса, што порано не можев да ја средам никако (понекогаш се витка, брановидна е), секогаш некој друг ме пеглаше, а сега сум готова за 15 мин. Поминувам само по 2 пати на еден прамен, и косата никогаш не ми била поправа Топло ви препорачувам - ако сакате квалитетна преса, да не се двоумите да вложите во неа
Имам преса со керамички плочки ептен е тенка и сум многу задоволна. Нема коса што не би ја испеглала како што треба. Само со едно поминување ми е ептен права.
И јас имам ваква ја зедов 1800 пред 2 години во октомври ќе и помини гаранцијата и сега морам да ја носам на сервис бидејќи тоа од каде што се приклучува и исклучува не ми работи и дирекно ја исклучувам од кабел ми кажаа дека ако не работи воопшто правеле дирекна смена односно ти давале нова да не знај некој како да ја дорасипам подобро нова да си земам оваа само што ќе ја однесам и ако се расипи после сервис в канта и од продажново место се зачудија како се расипала ама ете мене така ми се погоди, а за пеглање на косата стварно нема мана убава си е.
Ја имам пресава од пред 4-5 години и сум презадоволна! Не е скапа и е со керамички плочки. Има исто и бела и розева, ама мене црната ми беше најубава.