јас ја имам таа од лукоил..татко ми ми ја купи..дека пред тоа 2-3 недели му зборев да ми даде пари за нова пегла и супер е..мене ми се свиѓа..брзо загрева,а и убаво пегла..мината пегла многу ме кубеше,оваа е супер..а да највеќе ми се свиѓа тоа што од кога ќе ја испеглам си стои мирна,кога ќе поминам со рака не ми летаат влакна..(незнам како да објаснам де.. ја си викам наелектирзирана ..ме сваќaте за што зборам нели.. )
Ништо јас не ја земав татко ми на секое одење лук оил му кажувале дека нема и ај понеделник и така незнам колку понеделници поминаа и ништо. А мојата е уште на сервис
јас имам преса од филипс, незнам дали ја знаете,онаа што е црна со виолетови шарки...загрева за 1минута(мислам) и убаво пегла.
И јас ја имам истата мислам дека беше број 810 нешто со ХП напред одлична е, ја имам веќе 3 години и пегла исто како првиот ден, со некои јони за сјај на косата и стварно убаво свети после пеглање. исто со неа и се виткам, успешно е! ја купив околу 30 евра
nema poubava presa od jose eber rabotam so kosa i dosega taa e najubavata sto sum ja sretnala, koj ima moznost da si ja poraca od ebay
Јас го имам инстајлерот од топ шоп, и морам да кажам дека е преубав, не ја гори косата, како фенирана е, и затоа го земав оти со пегла ми е ко смачкана косата многу е убав. а исто така сега сакам да си го земам ова на ровента 2699 ден. е а имаш се во него
Само ремингтон признавам Ја имам таа со дијамантски прав Неверојатно нешто Каков сјај дава ..... беспрекорно
мене пресава не ми дава многу мерак не ја сплеснува доволно кога се пеглам со неа а роланд пресава е предобра а оваа ремингтон нема за подесување температура
А преса е пегла?...добро сега знам,да не се посрамотам пред некој... Ние дома имаме една од Philips добра е Ваков модел е..
јас имам преса исто од гама сестрами е фризерка и сум презадоволна а и сестрами работи со неа стварно е супер ..ја порача преку дистрибутер 4100 ...а ти што си ја порачала преку фризерката сигурно сакала да направи некој денар од тебе
Јас ја имам оваа комплет и сум препрепрепрезадоволна ја користам 4-5 години скоро, дефинтивно најдобра до сега од многу испробани
Женски ај кажете дали знаете дали е добра оваа пегла за коса? http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-5 ... il&id=2246 во четврток ќе ја има во лидл супермаркетот кај нас за 20 евра, па се мислам дали да ја земам, инаку има подесување на температура од 130 до 185 степени , со керамички плочки е , со јонизатор..
^^ Коритсаки, пеглава првпат ја гледам и не би знаела да ти кажам дали е добра, ама маркава SilverCrest е одлична. Мајка ми нон-стоп купува некои работи на SilverCrest од Лидл и можам да кажам дека сите до една се топ. Па така јас сега дома си имам дигитална вага SilverCrest, блендер, тостер... и др. мал милион работи од фирмава. Земи ја, нема да се покаеш сигурно.
И јас викам да ја земам до сега не сум користела пегла никогаш а сакам да земам за косава да си ја виткам,полесно ми се гледа со пегла него ли со фигаро ќе ја земам па баш ќе споделам на форумов за резултатите