Јас имам купено на филипс од нептун, керамичка, околу 1350 мкд ама поодамна и мидлам дека уште ја има и е топ, а па за цената е сууупер.
Јас имам една преса/пегла исто од Нептун е Rowenta elite. Ја имам купено поодамна и чинеше над 1500 ама јас запнав и мајка ми мораше да ја купи. И од тогаш си ја користам,супер витка и пегла..да не се ја урочам пупупу
Девојки и јас планирам овие денови да си купам преса па се двоумам која од овие деве да земам : PHILIPS HP 8319/00 ROWENTA SF 1022 F0 Ве молам за помош , која е подобра ?
Јас ја користам Severin hair care одлична е убаво ја исправува и витка косата иако,секако практикувам да ја употребувам што помалку бидејќи не сакам да си ја горам косата
оваа преса си ја купив од првата плата ,3000 ден но навистина не жалам што дадов толку многу пари,ја имам веќе 6 години и сум презадоволна
Имам многу виткана коса, па налет и наелектризирана и бушава што откако ќе ја измијам ако не и ставам ништо сум како лавче . Е баш како на десната страна, а пред некој ден после фенирање во фризерски салон ми беше како на левата страна. Ваш предлог за добра преса, по можност да можам и да ја исправувам и да правам кадрици со неа Итно ми треба зошто не можам веќе да се справувам
Јас веќе некое време ја имам на грундиг, hs 5130. Не се сеќавам на точната цена, а имаше и некоја акција плус, но не беше нешто посебно скапа, некаде околку 1700/800. Просечна пегла, не би ја класифицирала како ултра/ мега одлична, но дефинитивно не е за потценување. Јас имам многу густа и тешка коса, ама ете ми ја исправува, и задоволна сум засега. Се' до наредното миење, косата ми стои права. Брзо се топли, што за мене е голем плус.
Јас веќе околу 3 години јас имам rowenta ellite пеглата. Ја земав од Нептун 1600 денари (сега мислам дека е поефтинета). Многу сум задоволна од пеглава, ја користам често 2пати неделно се пеглам, и косата ми стои права до следното миење. Исто така ја користам и за виткање , многу убаи локни се прават. Загрева многу брзо (за 60 секунди ) до 230 степени и има копче за регулирање на температурата, се на се 10/10
мене, целосно ми е права, но сепак поубава ми е кога ми е испеглана и затоа секој ден ја пеглам со пегла за коса , баш дава ефект како да ми е исфенирана, дури и подобро од тоа