Види на пазар кај што продаваат такви работи, мажите обично се разбираат во тоа. Дури и да не знаат ќе те посочат кај да прашаш.
Да не е заинтересиран некој за пегла за коса со ultra shine nano керамички плочки ја прави косата идеално права со јони против електрицитет ? rowenta supremium?
Дали некој ја има пробано четкава?? Simply Straight – Четка за измазнување и обликување на косаhttp://www.topshop.com.mk/ubavina-i-zdravje/simply-straight-cetka-kosa.html
Некој искуство со пеглава за коса на Филипс? Philips HP8372/00 • Преса за коса • Боја Бела • Максимална температура 200С • Сензор за влажност • Керамички плочки кои се движат • Должина на плочки 110мм • Јон функција • Време на загревање 15 секунди • автоматско исклучување по 60 мин • Должина на кабел 2 м http://setec.mk/Small-domestic-appl...re-products/Hair-cares/Philips-HP8372-0069294 Најбитно ми е што помалце да ја оштетува косата, ако имате некоја друга за предлог, пишете
Ако не ти е за професионална употереба, зошто да даваш толку пари за пегла. Јас ја имам Ровента SF4412, купена е од Нептун околу 3000ден. Имам природна коса, локни целата и за помалку од пола час ја исправува. Истовремено не е искубена и дава сјај на косата. Мазна ми е после пеглање. А пегла која не ја гори косата нема, некоја повеќе некоја помалку. Ако често ја третираш нормално дека ќе ти се оштети. Ќе ја кратиш често, по малку.
Јас косата постојано ја пеглам.Имам пегла REMINGTON,купена од Австрија пред точно 9 години, и до денес ми служи како првиот ден.Значи зборувам за постојано користење во изминатите 9 години.Презадоволна сум.
Не ми е за професионална, него дека читав сензор за влажност, јон функција и ми делуваше ко подобра опција од другите. Поскапа е, ама со години траат барем пеглите, па мислев да си инвестирам во нешто квалитетно. Ровентата исто така е со јонизатор? Инаку за кратење немам проблем, на максимум два месеци ја кратам во секој случај, само должината ми е специфична што бара пеглање. Не е ни фарбана, ниту шатирана. Значи неоштетена коса. Фала на одговор
Баш ќе се пеглам решив да ја прикачам ем да си ја пофалам пеглава Северин 0615 За долга коса , ја делам во четири дела косата, ја фаќам горе со две штипки , долу едната страна поминувам 4-5 пати косата мазна и права , и на другата страна , исто и горе, потоа со рамен ситен чешел од тие за стрижење ја поминувам , чешлам прамени право по чешелот пеглам за неполни 15 мин косата ми грее , кој има потреба од пегла би препорачала со широки плочки за убаво пеглање. Се разбира танките може со две функции и да се витка , но за права оваа
Богами ем тие што не сакат да горат коса можат да си ја намалат со вртење на кругчето и да си одберат на колку , мојава се пржи на најако ама навикната ми е Да се редактирам , но мислам дека ја нема во продажба повеќе пред некое време земав фигаро на вртење за локни гледав какви преси има ја немаше оваа , одлична е и сама се исклучува, ќе биди штета да не ја произведуваат повеќе
Нема јонизатор. Првата пегла ми беше на Филипс ,се сеќавам дека ја земав 2000ден. Фенси изглед, ама функција за никаде. После напатив од два нивни фена. Едниот уште го чекам од сервис. Другиот го среди мм. За вториот дадов повеќе пари, нели поквалитетно. Од тогаш кренав раце од Филипс. Најдобро барај искуство од некој кој ја има или види по форуми.
Jas imam mila Rowenta Supremium so nano keramicki plocki so jon funkcija koja ja koristev non stop i kosata ne mi e izgorena ednas pominuvas i top ti e kosata , Kupena mi e skapo no sega imam tri pegli i gi prodavam, ako sakas pisi mi
Долго време ја меркам веќе.. Ја рекламираат на топ шоп и многу сум заинтересирана сакам да ја купам мислам дека цената е околу 2990 денари Ме интересира дали е поразлична од обичната пегла за коса? Јас до сега немам користено пегла и многу ми е страв да не ја изгорам косата Со ова помалку ли се оштетува или исто е? Стварно немам поим,знае ли некој?
Ја земав оваа електричнава четка од Топ Шоп па ајде да ви кажам нешто накратко за неа.. Значи цената е 2990 денари. Вчера ја пробав прв пат и морам да ви кажам дека сум презадоволна Мене дека ми е страв да не си ја изгорам косава се испеглав на 120 степени,што дури на таа температура ми беше исто многу права како фенирана,највисоката температура е 230 степени ама највисоката температура се користи за некоја ептен густа и пуцвал коса Освен тоа исто изгледа буквално како четка за чешлање само што е електрична и боцките се керамички. На задната страна од четката на дршката има + и - за подесување на температура и едно копче за уклучување и исклучување.Кога ќе ја уклучите се загрева за 15 секунди и можете да почнете зимате еден прамен од косата и проаѓате со четката исто како да се чешлате но малку подпоро,и да заборавив да ви кажам пред да ја користите исчешлајте се за да не ви се собираат влакна на пеглата Мене многу ми се допаѓа I like it
Мојата природна коса е брановита,ама секако кога е испеглана е права Ќе ви ставам пред и потоа,само момент