Дали ја има некоја оваа пегла? Планирам да ја земам од Нептун околу 3800 е, па ако има подобра за таа цена ве молам за предлог. И дали се подобри на Ровента од Филипс?
Јас ја имам и презадоволна сум , имам виткана коса и за 15 мин ми е скроз права. Е сеа за оштетување , ја оштетува значи , ама не толку многу како другата пегла што ја имав.
Филипсот дефинитивно Јас ја имам филипсот слична е како на сликата само пличките не се розеви како оваа али сум многу задоволна. 3ипол години ја користам скоро секој ден брзо ја постигнува температурата и неморам да чекам додека се стопли ем е мн практична
За последнава можам да ти кажам дека е супер , ја има снаа ми и многу е задоволна. Одма загрева и убаво ја исправува косата . За другите незнам , ама филипсот ако ја земеш нема да згрешиш.
Se dvoumam megju ovie presi: Philips Hp8323 1700 mkd Remington 230 1950 mkd A prodavackata mi predlozi RowentA SF 3122. I taka zbuneta ne kupiv ni edna, si izlegov☺. Iskreno najprvo sakav Remington. Go ima li nekoj koristeno ovoj model na Remington: https://www.neptun.mk/categories/PEGLI_ZA_KOSA/REMINGTON-S-3500
Која од овие две преси на Ремингтон ја препорачувате? 1) Ceramic straight 230 C 2) Pearl 235 C Има акција во Космо, со 5 купони може да купиш преса за половина цена. Имено, имам тенко, диво влакно. Ја користам оваа преса на Северин, но не сум задоволна од ефектот. За половина час косата ми се извиткува и изгледа како воопшто да не сум ја пеглала. Давајте предлози за квалитетна преса, крај краева не мора да биде од наведените две.
Доколку некоја е заинтересирана продавам преса Philips HP8343/00. Купена е пред 18 месеци, добив понов модел на подарок, оваа веќе не ја користам.. затоа решив да ја продадам. Цената е 2 000 ден. Пресата е супер, не е често користена, добро сочувана. Еве ги карактеристиките: - Максимална температура 220С -Керамички плочки -Јон функција -Време на загревање 30 секунди -автоматско исклучување по 60 мин - кука за закачување -Должина на кабел 1,8 м p.s: Извинете ако не одговара на темата видов преса за коса па затоа тука напишав. Позз
http://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10124_10145_10147&product_id=71324 Rowenta SF7510F0 ili http://setec.mk/index.php?route=product/product&path=10124_10145_10147&product_id=69293 Philips HPS930/00 Mislenje, iskustvo?
Ја имаш оваа? И некој друг дали да има... Ја користам истава година веќе, супер пегла немам замерка. Но екранот кога ке се вжешти станува ваков (како да распукува), така е кај вас?
@mariz се нема случено ова кај мене. Јас на 190 ја вклучувам максимум, никогаш не е вака. Да не е внатрешно испукан или само светлото е така?
Кога ке го уклучам прво не е и кога ке се згрее повеќе вакво станува. Ваљда не е некој проблем, ама да не ми цркне екранчето да не се расипе... ај пробај на појако пушти ја и види дали вака ке ги се направи. Од старт вака ми се прави.. и ми изгледа дека бетер и бетер распукува.
@mariz пробав, не се прави така. Ако ти е под гаранција однеси ја за замена, или прашај што може да е, обично на Philips производите имаат замена веднаш во продажен салон- на мојата гаранција така пишува. Се гледа дека не е скршено надворешно, веројатно внатрешниот дисплеј е распукан по страните.