Јас имам на Rowenta, веќе 5-6 години редовно ја користам и супер се погоди. Не го знам моделот, а и сега сигурно има понови модели со подобро функции/јачина...
На пареа е, брзо и перфектно ја пегла косата и пареата спречува помалку горење. Имам многу долга, густа коса и тешка коса, единствена пегла што ми ја доведува косата до совршенство инаку и од на фризер да излезам за пола саат ништо од мојата фризура.
Во Сетек и Нептун има до 31 декември попусти, замолувам да предложите некоја пегла барем до 2000 ден.
remington definitivno najubava zemi ja S3500 okolu 1950 denari e so happy card vo neptun❤️ predobra e peglata eve veke 2 meseci ja koristam Remington S 3510❤️ ja kupiv vo neptun
Искуства со пеглава, ако некоја ја користи? Читав на интернет задоволни се од неа, ама сакам повеќе мислења.
Ја има некоја користено? Доста примамливо ми личи дека е split-free ends ама е и доста скапа...па дали вреди за тие пари?
Јас ја имам. Откако ја купив ликот ми се препороди. Зимоска кога воздухот беше најгаден сите влакна ми стоеа на место. Имам густа нескротлива коса и со пеглава за 15 минути успевам да се средам. Колку е split-free не можам да ти кажам бидејќи од септември се немам шишано ( ) и имам расцветани врвови. Оваа ми е трета пегла што сум ја користела и не ја менувам. Со Филипс нема утка.
Се согласувам дека со Филипс нема утка,јас таа што ја имам е Филипс и ја користам 7 години,си работи исто како кога ја купив ама сакам веќе да ја сменам и оваа ми падна во око
Предлог пегла што ја измазнува вака косата? Исто така, не можам никаде да ја најдам таа пеглата од Филипс split ends, ако може некоја да стави линк?
Rowenta Elite погоре што е ставена на истава страна, ја имам скоро 2 години, одлична е. Исто вака дава замазнет и сјаен ефект од кога ќе се испеглаш, а и не беше скапа.
Имам купено ептен мини пегличка кога имав шишки на времето, и тоа 100 денари ја купив од базаро, ама може пред 5-6 години беше. Дури и локни си правев со неа.. Побарај на бит пазар, продавничкиве за сваштарија.