Јас ја имам ровентава, добра е, убаво исправува ама косата ко на изгорено, на дим ми мириса по пеглање... Другарка ја има филипс истава и многу позадоволна бев кога се имав испеглано со неа
Zenski dali nekoj ja ima koristeno peglava i kako ste zadovolni ? ( Rowenta SF3212F0, momentalno na popust vo Neptun )
Сакав да си купам со јонизатор преса, али скапи ми се.. ја барав белата на Фуего, нигде не ја најдов во Куманово. Потоа ги видов овие две, продавачот ми предложи на Филипс да ја земам, вие што велите?
Убаво ли ја исправува косата? И прави ли локни ако си пробала? Оти јас сакам и за виткање да ја користам. Се мислам меѓу оваа и филипс.
Јас повеќе ја земав за виткање бидејќи имам многу права коса. Ја пробав за виткање и убаво ги прави локните. Не ми е многу искористена само еднаш и не е лоша. Има и 180 степени и 240.
Devojki, sakam da kupam nova pegla za kosa, posho mi se rasipa starata. Ako nekoja znae da mi kazhe shto e toa jonizacija? I se dboumam megju ovie dve koja e podobra, do sega saka philips dum koristela. https://www.neptun.mk/categories/PEGLI_ZA_KOSA/REMINGTON-S-6505 https://www.neptun.mk/categories/PEGLI_ZA_KOSA/GRUNDIG-HS-5630
Јонизацијата генерално помага да се заштити косата од електризирање . Косата е посјајна и мазна, не се бушави и не губи облик толку лесно како кога би ја пеглала со преса без јонизатор. Во случајов, јас би ја одбрала пеглата на Грундиг баш поради таа опција. Има огромна разлика со јонизаторот, мислам дека без разлика што е нешто поевтина (ако одиме според тоа дека поскапото е секогаш подобро), ќе биде многу подобра од Ремингтон која ја нема оваа опција. Сум имала и Ремингтон и Грундиг пегла, беа добри и двете. Во квалитетот навистина немаше некоја разлика ама ете во случајов би ја одбрала оваа со јонизатор.
Fala na objasnuvanjeto. Bash i ja mislev podobro poskapoto ama sea se premisliv. Do sega sum koristela samo philips i bev zadovolna ama sakam druga marka da probam sega
Девојки ми треба помош. На кој не му е мака да ми објасни. Имам преса филипс, стара ми е може 10 години ја користам. Сега сакам да купам нова, но појма немам каква. Цената не ми е битна, сакам да е квалитетна. Не се разбирам многу, па ме интересира што треба да гледам, барам? Многу често ја пеглам косата и нормално ја горам, па ме интересира дали има нешто односно некоја преса посовремена од мојава што ја имам што помалку би ја горела косата. Може и да ми предложите некоја доколку знаете бидејќи гледам еве во нептун има од 500 до 5000 преси, па ме интересира тие најскапите што нудат..