Не е кој знае колку виткана, ама ќе разбарам повеќе мислења по нетов, баш ја барав и на јутуб ама немаше за неа.. Сепак фала ти многу на информација
Другарка го нема овој модел, ама има овој тип и пегла, фигаро, со виткана коса е и супер и користи пеглата.
Jas ja koristam poveke od edna godina i sum prezadovolna, mnogu ubavo ja ispravuva kosata i mi ostanuva prava do slednoto mienje (imam prirodna branovidna kosa) i isto taka dava ubav sjaj. Definitivno vredi za sekoj denar. Se izvinuvam za latinicata, nemam kirilica na mobilniot.
Едно прашање иако не е за тука, имам права коса сакам некое дали фигеро или нешто друго што има за виткање на коса? Имам пробувам со фигеро дома баш и не ми излегуваат локни на фризер кога ми ги прават и таму не ми траат баш бидејќи ми е многу слаба коса па некој совет ми досади се права да ја носам?
Имам преса на Филипс веќе 4год. До сега сум немала проблем со неа. Од скоро почна штом ја пеглам косата, се мрси, како не миена изгледа одма. Се исто користам шампон, маска. Пресата чиста си е на плочките. Можно е пеглата да се расипува или да се има оштетено нешто ?
Дали имате користено ваков уред? Ова е 3во 1, преса, пегла и фигаро. И ако користите да ми кажете дали е убаво ? И ваше мислење да ми кажете дали е подобро ова или некоја пегла од овие?
Јас имам вакво од Philips 3 во 1 и баш сум задоволна. Конкретно за вакви од оваа фирма не знам какви се, но како уред е баш практичен, мене ми се погоди.
Може ли да ми препорачате некоја добра преса за коса и цена ако знаете? Моментално користам од Северин, но не сум баш задоволна ми ја кубе косата и штом ја испеглам по некое време се витка кај краевите..
Здраво дали знаете од каде можам да си купам пегла за коса на тостерки или онлајн да си порачам од некоја страна?
Јас имам вакво од Германија ми е, ама не можам сама да си ја правам само нервози не знам сама без волумен е некако па додека друг дел направам друг се одвитка. Еднаш ми ја направи една братучетка и ми ја убаво направи со волумен со се ама ставаше лак.
Јас ја имам од пред некој месец, задоволна сум, и на повисокото ниво на загреаност многу подобро ја прави косата