Го има некоја овој модел, дали е практична четката за фенирање и чешелот. Би ги користела кога сум некаде на одмор за набрзина да ја средам косата. Гледам овие право и ја сушат косата.
Од која преса за коса сте задоволни ама од оние тостерки што ги викаат. Имам една ја купив многу ефтино, за корените ама е мнооогу слаба таа за онака врши работа ама за цела коса не. Барам некоја што со едно поминување на косата ја прави да не мораш по 100 пати да ја поминуваш косата.
Jas ja zemav pred 2 3 nedeli Za peglanje pegla ko luda ama za tie pari ne deka nekoi cuda pravi mislam deka I nekoja rowenta ili druga marka do 3 4 iljadi denari bi go pravela istoto No Mene drugo me maci dokolku ja ima nekoj peglava da mi kaze Dali pri pustanje mu pusta zvuci kako da zui od gornite 2 dupcinja ili mojava e defektna nesto da ja nosam dur e pod garancija
Јас ја земав оваа пред некое време и сум презадоволна. Кога ќе ја измијам косата право ќе ја испеглам и ми стои права до наредното миење. Топ е.
Jas ja probuvav peglata vo prodavnicata i isto pustase zvuk, taka da ne se sekiraj, ne e rasipana. Inaku uste ne sum kupila, fala ti mnogu na odgovorot.
Moja koleska ja ima, samo so bronzeni plocki rowenta, super e ako imas 2 casa slobodni da napravis dolga kosa. Posto sekoj pramen vika po 5pati go pomimuvam, poso ne e kako pegla vleci od gore do dole, tuku del po del "tostiras", i beskrajna rabota e
Vakva termo cetka imal li nekoj? Vsusnost na pegla ima uloga, ne e fen cetka. Imav fen cetka na philips, i samo sto i pomina rokot mi se rasipa, ne ja servisiraat.4000 nagore ja plativ, i ne ja ispravase bas kosata. Ova go planiram za suva kosa kako pegla, ama lici prakticno posto ceslas samo.
Na tiktok gledav dosta videa, pisi philips straightening ili heating brush pa ke ja vidis na delo. Ne e kako pegla bas ama mislam prakticna ke e za pobrza postapka
Да ми предложите преса за коса од Philips или Rowenta од која што сте задоволни од тие со јонизатор???
За блек ја зедов оваа 1139 денари,пеглата е врв како што рече членката погоре ја има истата. Јас имам долга густа виткана коса ни една друга пегла не ми ј аиспеглала косата и да ми трае пегланото неколку дена.https://www.neptun.mk/categories/PEGLI_ZA_KOSA/ROWENTA-SF321LF0