Имам користено Ровента и Филипс. Филипс ми е фаворит кога станува збор за пеглање коса. Моментално веќе три години ја имам таа на сликата подолу (BHS378 е моделот) и сум презадоволна, препорачувам. Пресава вреди за сите пари, врвовите не ми се виткаат после пеглање и трае пегланото, а имам густа коса.
Здраво девојки. Ја има ли некој? Долго време се мислам да ја купам, но страв ми е дека нема да ми се допаѓа и не ми се фрлаат пари.. Со класично фигаро не знам да се виткам, нити со пегла, а и не сакам класични локни, само вака како брановита малку.. Јас лично не сум користела, но од другарки што имаат кажале дека многу кубат овие четки, можеби и они не знаеле правилно да ги користат И јас сакав да земам, но бидејќи имам проблем со опаѓање последниве месеци страв ми беше дека уште повеќе ке ми паѓа вака..
Оваа е ротирачка? Јас се мислев за обична и ротирачка и зедов обична, баш од таа причина и јас се мислев.
Таа што ја имав пробано не беше ротирачка но имаше вакви тенки и кратки боцки. Од друга страна ја имам оваа шѕо е ротирачка и е супер за волумен и фенираење.
Здраво женски, дали некоја има искуство со оваа пегла на ремингтон с220? Се думам да ја земам, после 10тина години користење на ровента, ми откажа кабелот.
Ремингтон ја имам повеќе од 6 години, ама ја зедов од друга држава не од кај нас, потпишувам со двете раце,како професионална е не ја менувам за ниедна друга, и на сите другарки им донесов само различен модел и сите се презадоволни.
Ne e losha ama ne e ni Bog znae shto. Korisna e za sushenje na kosata, za "zapegluvanje na kosata", nema efekt kako na pegla.. Realno, spored cenata takov i kvalitetot.. ne ochekuvajte premnogu-kje se razocharate. I buchna e. Ja ima vujna mi i ja koristi samo na nekoi prameni koi i se razletani za da ne ja gori cela kosa, razocharana e bidejki ochekuvashe mnogu misleshe deka e kako na videata shto gi gledala.
Здраво, Дали некоја ја користела Remington S8598 и како сте задоволни, дали вреди за парите? Имам долга, густа и виткана коса, па ми треба некоја стварно добра. Благодарам https://www.neptun.mk/categories/PEGLI_ZA_KOSA/REMINGTON-S-8598
Од каде ја зеде.И јас сакам да си земам втора пегла за коса.Првата ми е Philips ,задоволна сум но одамна е земена.Па сега барам мислења каква да земам? https://setec.mk/rowenta-sf161lf075425 Dali e ovaa istata Rowenta?
https://setec.mk/мали--апарати/апар.../rowenta-sf321lf075423?mfp=36-[Преса за коса] Од Сетек ја земав, ама сигурно ја има и на друго место како Техномаркет или Нептун. Ја користам скоро секој ден и сум презадоволна.
Fala ti na mislenje.Taa ke bide. E sega me maci drugo- Ne sum od Skopje.Dali Setek ili Neptun-Tehnomarket nemam imaat praksa da zemat proizvod od druga nivna prodavnica-vo slucajov Neptun od East Get Mall, i da mi ja donesat vo mojot grad?
Пробај дирекно да си ја нарачаш на сајтот и ќе ти ја донесат до дома. Јас кога бев во Сетек ја немаа таму, оставив број и за неколку дена ми се јавија да си ја подигнам од тој салон. Но мислам дека нема проблем и од друг град да е.