Феминки, каде можам да најдам пегла за коса и отприлика по која цена? Само не ме упатувајте на пазар. Сакам некоја квалитетна да си купам, по продавнициве за електроника што се.
па, би можела да побараш во нептун (како што знам го има и во охрид) .. јас од таму си купив фигаро и задоволна сум, ама сега да не зборувам за фигаро ... таму има и керамички пегли, а не се којзнае колку скапи, јас не гледав пегли за сега да ти кажам точно колку се ама знам оти не се скапи
во нептун има преси за коса со керамички плочки од 2000 па нагоре, братчедка ми си купи филипс хп8310 мислам дека беше за 2100 и јас ја имам истата и многу е убава, нешто лилјаково има на неа, презадоволни сме и двете
zemi si dajmond gi ima vo tinex i ne se skapi 2000 se...ili remington ili tie gi nema ovde [mod-kirilica:1mu5cp3k][/mod-kirilica:1mu5cp3k]
NEMA PODOBRA PEGLA OD "GAMA" ITALIJANSKA E I JA IMA SAMO VO SOLUN,SO KERAMICKI PLOCI ,JAS JA KUPIV 5500 I SUM PREZADOVOLNA. POZZZ [mod-kirilica:37cyhfg0][/mod-kirilica:37cyhfg0]
девојки да ја има некој Instyler од топ шоп? На реклама ја гледав и на веб страната ја има многу ми се свиѓа тоа што и исправува и витка и како сакаш можеш да ја обликуваш.
Баш и јас ја гледав. Во една продавница видов нешто слично, малку поефтина верзија, ама исто со ротрачки четки и керамички плочки. Не ја купив, не знам колку е ефикасна. Ако некој ја користи нека ни каже дали е добра.
А и мене ме интересира за пеглата од Орифлејм, баш ја гледав во минатиот каталог и ми се допадна, ама дали некоја од вас ја пробала како пегла да не се зафркнам
Леле Мишела немој да се зафркнеш да ја купиш пресата не пегла воопшто.Јас одпорано работев со Орифлејм и ја поручив исто така и јас помислив дека е убава и убаво пегла, но кога ја зедов и ја вклучив да се испеглам почекав 10 минути 15 и после 30 мин таа почна да се загрева и ја чекав еден час да се стопли.Пресата е за никаде.......и потоа пак ја вратив среќа
Имам преса од Германија од марката Грундих, пресата е фатназија со керамички плочки е и е многу тенка во бела боја.Ниедна преса не мозже да ми ја исправи коста добро освен кај фризерите и тие се добри секако но се скапи ист така.Мојата преса мислам дека Чинеше околу 40 евра али навистина сум презадоволна од неа и се прават многу убави локни Но за жал 2 пати ми падна од раце и на двете страни ми се распукаа плочките и сега и ставам фолија затоа сто ме скубе
Фала ти многу за информацијата, ќе си барам некоја подобра Нема на што види по големите маркети или во продавници за бела техника
А може да кажеш во која продавница и колку пари е? И јас ја гледав, ама на Топ шоп ми изгледа претерано скапо, посебно што не знам дали вреди толку. Позз