Како си задоволна од пресата? Јас ја оштетив несакајќи и си купив пак иста, ја начекав на попуст за 34 евра.
Добра е за цената искрено. Многу ми се допаѓа што убаво ја исправува без да ми ја измрси косата, што е реткост за мојава коса кога користам пегли со јонизатор.
Мене оваа , искрено ми е најдобра преса што ја имам користено, со едно поминување ја исправува косата. Досега инвестирав во скапи преси со надеж дека се и поквалитетни , ама не беа ништо посебно. За оваа читав многу позитивни коментари , рангирана беше како најдобра, и така решив да ја земам.
Philips BHS 520/00 ми ја направи партали косата, прво ми ја мрсеше потоа ми ја изгоре скрос, да напоменам дека ставам термичка заштита и пеглам на ниска температура. Косата ми мириса на изгорено по секое пеглање, дури ми ја вади бојата од косата. Ужас не виден за неколку месеци облогата на плочките почна да се лупи. Претходно имав Грундиг и Ровента косата ми беше во супер состојба. Имал ли некој слично искуство? Предложете добра пегла да не ја оштетува многу косата.
Ја купив оваа на попуст 5500 ден и значи навистина вреди за парите и нема споредба со оние од 2000 ден. Со едно поминување косата испеглана. За 5 минути ја поминувам целата коса и не ми ја мрси косата и не мириса на изгорено. На 210 степени ја пеглам и да напоменам не ми е фарбана косата природна боја имам