1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Преса за коса

Дискусија во 'Коса' започната од milena-21, 10 ноември 2009.

1. evinaevina8

evinaevina8 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2024
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    377
    Како си задоволна од пресата? Јас ја оштетив несакајќи и си купив пак иста, ја начекав на попуст за 34 евра.

2. MarigoldA

MarigoldA Популарен член

Се зачлени на:
    31 јули 2018
    Пораки:
    1.803
    Допаѓања:
    13.497
    Добра е за цената искрено. Многу ми се допаѓа што убаво ја исправува без да ми ја измрси косата, што е реткост за мојава коса кога користам пегли со јонизатор.

На evinaevina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. evinaevina8

evinaevina8 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2024
    Пораки:
    159
    Допаѓања:
    377
    Мене оваа , искрено ми е најдобра преса што ја имам користено, со едно поминување ја исправува косата.
    Досега инвестирав во скапи преси со надеж дека се и поквалитетни , ама не беа ништо посебно. За оваа читав многу позитивни коментари , рангирана беше како најдобра, и така решив да ја земам.

На MarigoldA му/ѝ се допаѓа ова.
  4. ivanchos

ivanchos Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2015
    Пораки:
    948
    Допаѓања:
    19.410
    Philips BHS 520/00 ми ја направи партали косата, прво ми ја мрсеше потоа ми ја изгоре скрос, да напоменам дека ставам термичка заштита и пеглам на ниска температура. Косата ми мириса на изгорено по секое пеглање, дури ми ја вади бојата од косата. Ужас не виден за неколку месеци облогата на плочките почна да се лупи. Претходно имав Грундиг и Ровента косата ми беше во супер состојба. Имал ли некој слично искуство? Предложете добра пегла да не ја оштетува многу косата.

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Снегулк@23

Снегулк@23 Популарен член

Се зачлени на:
    15 август 2020
    Пораки:
    4.362
    Допаѓања:
    7.011
    Ремингтон како бренд го користам повеќе од 15 години, врв

6. Kataklinkers

Kataklinkers Популарен член

Се зачлени на:
    10 септември 2014
    Пораки:
    1.767
    Допаѓања:
    9.847
    Ја купив оваа на попуст 5500 ден и значи навистина вреди за парите и нема споредба со оние од 2000 ден.
    Со едно поминување косата испеглана. За 5 минути ја поминувам целата коса и не ми ја мрси косата и не мириса на изгорено. На 210 степени ја пеглам и да напоменам не ми е фарбана косата природна боја имам

IMG_2414.png

На Снегулк@23 и Panda00 им се допаѓа ова.