Имаше во Струмица во "Техно Маркет", ако ти е далеку Струмица провери си во Скопје во тие поголемите за техника што се...
E aj sega neka mi kazi nekoj, koja da ja odberam rowenta ili remington? remingtonot e poskapa za 10evra ama nema vrska ne mora da znaci deka e podobra, pozdrav i ve molam za odgovor nekoj od vas
јас ја имам оваа преса,доста е скапа и кај нас ретко ја има од странство ми ја донесуваат. ЏЏ преса за коса е најдобра
Ја користи некој црвената преса на Северин, и каква е ??? Се двоумам дали да ја купам...велат добра била... но пак сакам да слушнам др мислења Што мислите вие?
Да ти кажам искрено гледам дека многу души се задоволни од северин, јас ја имав и не бев баш задоволна, ако си за земање да си земиш GAMA таа е малку поскапа околу 90-тина евра или ROWENTA малку поефтина околу 50 евра, и јас ќе земам усте се размислувам која од овие две поздрав
Сум слушнала дека Гама е многу убава, ама како што видов ја нема низ продавниците...Знаете ли каде можам да ја најдам?
не жалам за парите за неа мерушка,стварно вреде ги заборавив старите преси само поради оваа најдобра е
Јас имам Rowenta elite со јони мислам ја земав некои 3000ден. Задоволна сум, има три степена на топло, јас најчесто на еден и пол се пеглам. Инаку сега во последно време се трудам да избегнувам пегла, само да се фенирам и ми успева. Си го купив Garnier со алое вера и ви го препорачувам на сите, мноогу ја измазнува косата
Ја мојата ја земав околу 2800 денари. Марка ROWENTA и навистина сум презадоволна. Ми требаше многу време да се одлучам која марка да ја земав, но сепак се одлучив за Rowenta пошо знам дека се добра фирма а и мајка ми ми рече дека уште одамна имале добри производи. И не згрешив што ја купив. Сега се пеглам еднаш неделно, штетно е али кога имаш никаква коса како мојата, сакаш несакаш мораш Плус дава сјај на косата и прекрасна излага Има температура од 130 до 230 степени и е многу практична. Можеш и да си ја накдриш косата без проблем пошо е тенка, а воедно и си пишува на пеглата дека може да ја користиш и за локни. Ако некој се двоуми јас ја препорачувам Rowenta
A MIRANDA OD KADE JA KUPI TAAROVENTA? zS JAS MINATAVA GODINA SI DADOV 3000 ZA EDNA OD NEPTUN A I4 NE ME PEGLA SAMO SI JA IZGOREV KOSATA, INA4E IMAM DOLGA PREKRSENA I GUSTA KOSA
А твојата каква марка беше? Зашто и јас ја купив од Нептун, можеби до марката е проблемот. Но ако си земала и ти од Rowenta незнам, не ми се верува. Еве можам да кажам за мојата дека ми требат најмалку 15 минути за убаво да си ја испеглам, зашто навистина пеглата си има капацитет. Еве како изгледа:
А дали знајте некоја старница кај со можам да разгледам преси и да си порачам ??тука за кај нас прасувам :\
Dечки сега во новогодинешниот каталог на Рамстор видов преса за коса со подарок фигаро од Северин марка мислам беа цена 1600 ден е ако некој го видел каталогот нека ми каже ако знае дали е добра пеглата па да му речам на мојов дедо мраз да ми ја поклони за Н:Г
Poracav presa na Philips profesionalna od firzerkata, taa mi ja nabavi od Skopje isto, ekstra e, isto kako na frizer da si bil. Me cinese 2800 den. Mnogu brgu se zagreva i ne ja gori kosata voopsto, ja pravi mazna i meka, vprocem se lizga po kosata. Do sega mozebi 200 evra vkupko sum dala za presi i od nitu edna ne sum bila zadovolna, a prethodnata mi bese Bosch i ja plativ 2000 den, ama dzabe. ako sakate ubavo ispeglana kosa, kupete si profesionalna presa, poracajte od distributerite, zosto i na ovie poskapite vo Neptu, tehnomarket pisuva Professional, no ne se. [mod-kirilica:7nabm5u2][/mod-kirilica:7nabm5u2]