Претерано љубоморен

Дискусија во 'Канта' започната од Lil-bitch, 9 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lil-bitch

Lil-bitch Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2010
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    22
    денеска му раскинав на дечкоми а причина беше неговата љубомора. одевме 4 месеци. тоа се има претворено во болест. не ме осставаше да излезам (дури ни со мама), да одам на плажа, да четувам со други и му пцуеше на секој некој што ќе ме погледнеше :@ значи му ставив крај. кога ќе излезев се каравме нон-стоп, а денеска ми направи сцени бидејќи адднав 10 нови контакти на мсн :@ :@ е сега му оставив лоша навика, шом се скараме да дојт дома да поплачит да му простам. знам дека утре ќе се појавит пред врата и ќе ме молит, но едноставно не сакам да продолжат неговите љубоморни испади. а го сакам премногу (што е најстрашно ;( ) и сега сакам некој совет од вас.
    однапред фала :*

2. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Девојче пред да отвориш тема, требало прво да провериш дали веќе има таква тема. Еве овде имаш најразлични проблеми поврзани со љубомора.

vrski/ljubomora-vo-vrskata-t61/200.html#p93683

Инаку, да ти кажам дека добро си направила и нема потреба уште да се мислиш. Битно е дека си постапила исправно како што треба. Љубомората е болест и ќе станува се полошо и полошо, затоа нема што да бараш со таков дечко. Немаш иднина со него. Помири се дека не е за тебе и дека си направила вистинска одлука со тоа што си ставила крај на таква врска. Во никој случај да не си помислила да му простиш. Позз4е :*

3. Lil-bitch

Lil-bitch Истакнат член

Се зачлени на:
    19 мај 2010
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    22
    извини, не заприметив ич ;)

иначе фала многу и ти ми викаш како и сите други :*

4. Hopeful

Hopeful Популарен член