Zosto vmrovcite necivilizirani i agresivni? Ovde sdsovcite vikaat selani i slicni navredi ovie drugite nikoj ne navredija. Barem potrudete se da go skriete ocajot.
Само да кажам дека не пратам политика, не живеам во Мк и само еднаш во животов иам гласено кога бев тамо и не се сеќавам за кој. И само да прашам, до кога ќе гласате бе? Ве содераа, ве оставија на голи коски и пак ќе одите на гласање. И уште едно да кажам, таа Гордана е малку шљакната.
Апсолутно, само народот е слеп и верува во секој збор на Мицкоски. Само да не биде после Мицкоски не изневери. Па што очекувате живи се?
Сдс последниве години се толку катастрофа, а гласачите на вмро се толку слепи следбеници што вмро и прасе да кандидираше, ќе водеа пак. Е после пак ќе биде ко со Данела, абе не знаевме дека вака ќе биде. Реално можеа многу подобар кандидат да изберат вмро, ама тоа е.
За ова си во право, Мицкоски ќе не внесе во ЕУ уште првата година кога ќе ја преземе власта. Се кладам на се дека кога ќе дојдат на власт ќе прифатат се за членство во ЕУ.
Како бе вакво глупо прашање до кога ќе гласате? Законски е да гласаш твое право е да гласаш како можеш да прашаш до кога ќе гласам. Е не бе дома ќе седам и нека стават уште шиптар премиер и завршивме работа. А зошто да не искочам? Јас сум останала тука да живеам така ? Сум имала шанса да отидам. И сеуште имам шанса ама еве не одам. Дајте не тресакјте посебно вие од странство. Кога не сте тука барем не одмагајте.
A ovie od sds kako fukcjoniraat? Liberalno? Pa nemaat oni glasaci nikogas ne dobile izbori sto ke se cudeme sega.
Што е штета за Стево, зошто не помина лош мандат, немаше некои скандали, умерен е, преставителен (жена му повеќе од него додуша), дури неколку пати D) не им потпиша глупи закони, работеше доста со ранливи групи...
Ај еве кажи ми како ЕУ ќе направи децата да ни бидат сигурни ? Ќе ни ги отвори границите за иселување? Да, супер.
Не бе мора да го искористиме нашето право, кое право? И јас само еднаш гласав, заокружив двајца мислам, не ми текнува, веќе не гласам. За кого? Сите се исти, само ветуваат и ништо не прават.
Ако платата е со ЕУ стандарди ќе нема потреба за тоа. ЕУ Бугарија ја направи од ѓупска држава, држава со многу високи стандарди.