Па сега точно е дека источна Македонија цела е жолта ама зошто албанците да ги потценуваме, Македонија е и нивна татковина. А можеби и си во право, дали е ферски луѓето во белиот круг да имаат повеќе о Ќе видиме, не се брзаме нигде, еве кај е 8 мај, за 9 дена.
Шала на страна, како ти се верува на медиумиве. Мислам и за Стево да пишува не би верувала. Па за да имаат кликови што нема да напишат. Немаме ние медиуми.
насловот е сензационален. поточно ова е изјавата: што ако новиот состав на Собранието ги изгласа уставните измени, а вие сте Претседател на Република Северна Македонија? Се разбира дека ќе го почитувам тоа бидејќи уставотворен орган е Собранието.
Дали овие ти личат дека ја чувствуваат Македонија како нивна татковина? X on X: "Сите оние кои се мислите дали да гласате седете дома нека има Ордата 30 пратеници Дали ова ти личи на македонско-патриотски чин? Ахмети до Мицкоски: Внимавај што зборуваш, Интонирана САМО албанската химна. Секакви ОСВЕН Македонско знаме. Извикува и скандира „УЧК“! На сред плоштад во Скопје, а ова не е ништо ново за Тетово, Гостивар, Струга туку е неколкугодишно секојдневие... Нема веќе ни исклучоци зошто и од нив никој не се јави да го осуди ова. Точно, не смееме да ги потценуваме во нивната желба за „голема албанија“.
Истово го мислам, имаат пари за глупости, за кампањи, митинзи реклами, а за операции се собираат донации. Срамота.
Знам, потполно се сложувам дека ваму западот е див запад, албанците прават што си сакаат никој ништо не им може, ама зборот ми беше, нема врска ние македонциве што сакаме или албанците што сакаат или турците, ромите, власите или србите, туку што сакаат сите овие заедно оти за сите ова е нивна татковина. На повеќето албанци предците им се донесени тука после карпошовото востание кога делови од Македонија целосно се испразниле и заминале со Австроунгарците во Средна Европа.
Е дуел неам гледано од времето на Бранко и Љубчо. Е сеа тоа беше дуел, за ова искрено мислам дека ќе биде ужас.
Gordana go srozi Stevo, ovoj mnogupati kako izguben gledase ne znaese sto da odgovori. Mozebi e postara no na znaenjeto i intelektot i nema ramen, a Stevo pa ni do kolena ne i e.
Нема капацитет Стево за да и парира на Гордана. И како што зборуваја некои дека била сенилна, далеку е од тоа. Али па ќе видиме ако победи како та ќе се покажи и на кој начин ќе ја искористи својата моќ Да не биди секое чудо за 3 дена
Културата на идната претседателка рамна со нула. Селска и уличарска. Жената не може да сослуша, веднаш штом сфати дека на нешто нема одговор, вика, урла, не го остава да докаже. Па уште смрт да посакува и на некој начин да се заканува, жално, за кого народот гласаше.
Hahahha, Abe ni sam ne si veruvas na pisanoto. Zenata nitu go navredi, nitu mu upagase vo zbor, samo sto napravi e da go srozi, da ne znae od koja vrata vlegol. A toa za umiranjeto bese metaforicki kazano, mislam jasno e.
Да си ја гледала дебатата ќе знаеше, ко ќе дојдеа 90-те секунди од Стево, Стево не можеше да дојде до ред зборче да каже, бабата ко навиена. Културата катастрофа.