Туку што се вратив, во мојата училница беше празно, немаше ниту еден, ама се надевам дека ќе успееме уште тие 18 илјади гласови.
Е нема Затоа продолжите да си седите дома и немој случајно со малиот прст да мрднете за да излезете од тоа што не ви се допаѓа
Изгледа уште не сфативте дека друг им диктира кој и да дојде на власт. Да, да, сигурно од мене зависи и од Трајанка, мислете си. Се се знае пред време уште кој ќе победи.
И ?! Пошто друг им диктира Ти реши дека е најдобро да нема никој на власт ! Јас ти и Трајанка да ја водиме државата
Процентот се намалува на страницава на ДИК... Прво беше 39,33% па 39,32% еве до 28% стигнал, аххх.... Се надевам ќе има цензус.
Каде бре до 28 %стигнал?! 39.3 % е Ти објасни @МитеМен зошто е намален. Ќе има цензус Т.е веќе го има
Катастрофа, прво пишуваше 707 илјади, сега 706 илјади. Кој знае што се прави зад нашиот грб. Митемен нека ме поправи, искрено тој овде ни е најобразован, ама мое мислење е дека поради ниската обработеност на гласачки места.
Кај беа овие цел ден!? Абе мора во нешто да ја расипиме работава, 5 до 12 излегуваат.. Пола од овие ако стасаат да гласаат, башка проблеми техничкк, па некој 2 пати со фингерпринт, потписи си течи времето.. Ах бе
Ова е претеризам, јас разбирам дека и на работа одевме некои, ама во последните 20 мин да одиш да гласаш.. нема смисла. Се надевам сите ќе успеат да гласат
Па јас се кладам дека некои се вратиле од споен 1ви мај, Велигден па да го фатат возот знаете... Се надевам успеале...