Претседателски избори

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Snow-Queen, 16 јули 2013.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.074
    Не сум партиски определена и немам никаква корист ни од тие ни од тие,нити пак засатпувам ничии идеологии!
    Имаш се во лп,толку од мене!

2. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    Падна и првиот скандал. Кој нормален човек би кренал рака на една жена. СРАМОТА! Неандарталец, дебил, морон и немам адекватен збор за такво суштетсво. СРАМОТААААААААА! Само тоа ќе кажам.

http://brif.mk/?p=145645

На TIGRICA123 и bubamara12345 им се допаѓа ова.
  3. Meredit

Meredit Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    91
    А Рада требало да си ја работи работата и да набљудува на избирачкото место а не да провоцира.Сето тоа е намерно направено за да се оцрнат другите.Е тоа е за срамота.A демек па не ја знаеме Рада која е и што манпулатор и провокатор е.

На Abeja му/ѝ се допаѓа ова.
  4. bubamara12345

bubamara12345 Популарен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    610
    А демек Амди Б не го знеме .... Рада манипултор била и провокатор, другиве сите убави цветови, само таа расипан. Логика и пол. Од кај знеш пак ти може Амди провоцирав во негов Кока-Кола стил. И според тебе маж да турка и тепа жена нормално е. Тоа е за осуда. Не е за правдање. :) :) :)

На TIGRICA123 и makedonkamak им се допаѓа ова.
  5. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Има доказ за тврдењево? Слика? Било што?

6. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    Радмила Ш. со официјана изјава за настанот. Кажа дека имало сведовци на настанот во кој таа била вербално и физички нападната. Значи сепак имало нешто.

На bubamara12345 и TIGRICA123 им се допаѓа ова.
  7. Meredit

Meredit Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2014
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    91
    Ха ха па каде пишува дека била тепана и малтертирана или уште што ти не.Јас не сум за насилство над жените и не велам дека тоа е убаво,ама дај бе тие си ја напумпаа приказаната демек жртви ова она.Ха ха живи смешки.Па вие ја направивте како да ја скапале од ќотек.Се провоцирала и можеби и бил упатен некој грд збор ама пак како таа да си седела мирна.Сето тоа се прави со цел за да се нарушува редот на гласањето и да велат после не било регуларно фалсификат итн.

На Abeja и Dvolicen им се допаѓа ова.
  8. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Чекај, ти сериозна си? Ај да беше некој друг во прашање, ама Амди Бајрам? Као човеков многу поштен и фин е? Ќе оправдуваме насилство од сега? Сериозно?

Барем тргнете ги партиските очила кога ќе го тргнете погледот од телевизорот и ова го зборувам за сите обожаватели на партиите во земјава. Не знам дали постои народ во светов толку опседнат со политика како кај нас. Зборува само за очајност и депресивност.

На bubamara12345 и fighter им се допаѓа ова.
  9. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Собрала тајфа новинари зад неа и во очекување на некој скандал испровоциран од неа, чекаат и немаат што да кажат. Се гледа дека отишла таму само за да исценира проблем кој го нема. Не знае што да каже, ја нападнал, за врат ја фатил, за шалот ја потегнал, после сама се поправи. Значи не ја фатил за врат, за шалот ја потегнал.
    А она во која функција е отидена таму и каде и е на нејзе легитимацијата, што вели дека другите не ја носеле?

http://www.youtube.com/watch?v=v9k4LZhrkhs

кравче бе кај си бе :* , немој сега и ти за Рада, кај она се обрука, не ја поддржувај. Те нема те нема на форумов, па кога ќе испуцаш директива за Рада :rofl:

На Meredit и Dvolicen им се допаѓа ова.
  10. bubamara12345

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    610
  11. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Ма не ме интересира ни Рада ни мада :o :D Ама коментарот бе, за Амди ајде ќе бидеме |(

На fighter му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Овде немаат врска ни Амди ни Рада, туку настанот има политичка заднина. Демек ајде Амди е глупав да одиме таму да го испровоцираме и да исценираме лажен напад. Гледаш дека и Рада не знаеше што да каже, а целата беше со модрици, облеана во крв, јадната :rofl:

На Meredit му/ѝ се допаѓа ова.
  13. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    На fighter му/ѝ се допаѓа ова.
  14. bubamara12345

Се зачлени на:
    9 јануари 2014
    Пораки:
    413
    Допаѓања:
    610
    Свашта. Е ова е синоним за потпарол- Јавно поддржува насилство и напад врз жена. :puke: :puke: :puke:

http://brif.mk/?p=145678

На makedonkamak му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485

На koritsaki и doll.a им се допаѓа ова.
  16. anichka94

anichka94 Популарен член

Се зачлени на:
    18 мај 2012
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    7.045
    Оти гласате за партиjа, а не за човек е затоа сме до ова дереџе..

На danielka0507, Mahidevranfan, Golden и 11 други им се допаѓа ова.
  17. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    За да победи еден кандидат за претседател уште во првиот круг, мора за него да гласа мнозинство од сите регистрирани гласачи според избирачки список. Но-мнозинство од сите регистрирани гласачи, а не мнозинство од оние кои гласале.
    Тоа во прв круг е нереално, особено со ваквата поделеност.
    А во вториот круг се гласа за двајца кандидати кои освоиле најмногу гласови во првиот круг и ќе победи кандидатот за кој гласало мнозинството од избирачите кои излегле на гласање, значи не од сите регистрирани туку во вториот круг се бира само од оние кои излегле да гласаат, под услов да излегле да гласаат најмалку 40% од регистрираните гласачи.

Има време до официјалните резултати, но според досегашните резултати Иванов убедливо води.

18. Marie.m

Marie.m Популарен член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    843
    Допаѓања:
    765
    Како што гледам еве ВМРО има многу подржувачи, епа ако има толку членови и сипатизери - толку ли немаа друг човек освен Хорхе, кој е јавно исмеван за многу негови изјави и постапки дури и од негови партиски војници. :?: Стварно ме интересира... Веќе кога сите верно гласаат за партијата нивна.

На fighter и bubamara12345 им се допаѓа ова.
  19. doll.a

doll.a Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.555
    Допаѓања:
    4.325
    Додека сум жива СДСМ ни на шала не би ги гласала .
    А не знам зошто толку зборите па ако не чинеле толку ВМРО ќе бидат ли на власт волку години ?
    Ќе се смени како што се сменија СДСМ пред не знам колку години . Не викам дека државава ни е ептен економски добра али колку толку ја оправија додека оние СДСМ не направија ништо . Ја си знам како живеев во нивно време кога татко ми што беше таксист гледаше да ми извади леб на мене мајка ми и брат ми и да плаќа сметки и ред други работи .

На vickyy90, Meredit, Daydream и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.471
    Гледам дека Иванов очигледно води со голема разлика пред сите и јасно е дека ќе победи. А јас тука негде сега го очекувам Pussyhunter да се појави и да се теши со тоа дека Иванов на претходните избори имал поголема поддршка за разлика од сега, и дека ете народот почнал да се освестува ама не целосно. :D Сигурна сум дека тоа ќе му биде главниот аргумент со кој ќе не' труе наредниве месеци. :D

Инаку нема да ми биде толку мило што вмро ќе победат колку што ќе ми биде мило што сдсм ќе изгубат. Страшно одвратни ми се и ги мразам од дното на душата зашто на своја кожа го имам осетено нивното владеење или да кажам крадење. И јас и моите дома многу добро знаеме што и како беа последиците од нив. И многу луѓе како нас. Заради тие причини сдсм нема да стигнат до власт уште многу, многу години.

На Nati.P, Meredit, Dvolicen и 2 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.