Овие апчиња одат на рецепта или на приватно? Јас ке ги купам сега пред да одам на одмор бидејки ми се поклопува со денот кога треба да добијам, па да ја одложам. Една другарка ми кажа за нив, бидејки лани таа ги користеше и немало несакани ефекти. Воопшто не сакам да ги употребувам ама немам избор.
Да да знам ,јас се консултирав со мојот гинеколог Др.Хаџиевска и таа ми ги препорача Мене ме интересираше дали за тие 10дена си се здебелила 7кг затоа прашував
7kg за 10дена?! Неверојатно ми звучи па макар и во фрижидер да се преселам. Претпоставувам дека било до надуеност повеќе. Јас ги имам неколку пати и не ми отвараа апетит ниту здебелив, веројатно е индивидуално.
Само што завршив со пиење на Примолут нор и освен болки во градите и на моменти менструални болки немав никакви проблеми,а ги пиев за одложување на менструацијата така да утре или задутре треба да ми дојде.
Ај и јас да ве прашам, и искрено се надевам на брз одговор...Ги имам пиено овие апчиња и ми помогнааа..Вечер заминувам на одмор а бидејќи уште ми нема дојдено сакам сега да ги земам..И сега сакам да знам дали ако се напијам вечер до утре ќе добијам или не????
Мислам дека не би требало да добиеш ако се напиеш, ќе добиеш два дена одкако ќе престанеш да ги пиеш.
Уф ова само мене може да ми се ископлицира...чекав чекав не добив, и сега коа дојде ред да тргам за на одмор почна како да ме боли стомак..ок може е и психа..ама барем нема да добијам а и ке си го средам циклусот...
zdravo sakav da prasam dali nekoj sto gi pijel apcinjata primolut nor imal problemi so gradite mi se cini deka ke mi puknat denes mi zvrsija apcinjata no gradite me bolat dali toa e normalno ? blagodaram