Ако е брак и има мои и твои пари тури му пепел на бракот. Многу нереални работи има во минимум. Најлошо е што многу од нив се врзани со материјални работи (шопинзи и шетања). @Mr.Limonko бензин полнам јас во мојата кола (онаа што јас почесто ја возам). Ако он ја вози и нема бензин ќе си стави он. Ако јас ја возам неговата кола и нема бензин јас ќе ставам во таа кола. Нема минимум или принцеза тука. Практичност е во прашање. Нема да очекувам некој да троши екстра време за да оди да полни гориво на кола што не ја вози во моментот. Минимум Искреност и отвореност за се во животот.
Според мене минимум. Ама ретко кој се отвора толку... Те штити од безобразни луѓе дури иако му се фамилија/родители.
Ова ни у минимум не треба да спаѓа Додека пешачите, се пожалуваш дека те болат нозете и зима те крева во раце и те носи. Многу романтични филмови гледам, нелии?
Ја видов на тик-ток. Минимум Кога одите заедно некаде со кола, ако оди уште некој со вас (без разлика кој и да е) секогаш сака ти да седиш напред
Минимум Ти ги дава сите пари и картички на користење и добива од тебе (од своите пари) мал неделен ограничен џепарлак за трошење, максимум 1500 денари.
Дали е ова реално, за во врска? Шознам, принцеза ваљда? Изразуваш желба да одиш на Малдивите и овој подига кредит само за да ти ја остваре желбата.