Е ова е минимум, ама за тие у турските серии Забележува дека телефонот ти е на 2% и го става на полначот.
Ме преместува? 100% ќе ме разбуди и ќе треба да го утепам после да ме покрие е доволно тоа би било минимум. Прави јадење посебно за него посебно за тебе (зошто тебе ти се јаде нешто друго).
Па ако заспиеш на фотелја Минимум, ама за многумина тоа е невозможна мисија, за жал Не му е тешко да те слика по 100 пати, се додека не ја бендисаш сликата
Минимум Кога си многу лута без причина, те разбира, не наблегува во кавги и се труди да те расположи правејќи убави нешта.
Минимум ама too much е тоа не мора 30 пати на ден. Се што е претерано не чини За да те изненади ти праќа цвеќе додека си на работа еднаш месечно.
Принцес, некако многу скапо ќе дојде да ти купува шарени букети секој месец, се таложат тие пари. Те носи на одмор барем 2 пати во годината, било каде во Македонија или надвор.
Зависи за што е, ама повеќе накај принцес ми влече Те бара сто пати на ден и на секое јавување прашува како си