има и природни црвенокоси без пеѓи, не дека нешто ми пречат него не ми се допаѓа таа боја воопшто нитук како природна ниту како "везштачка"
Не мора да значи ако е црвенокоса мора да има и пеги.Малата на другарка ми е црвенокоса, мава накај борда боја и нема ни П од пега, постојано ја прашуваат дали и е природна таква бојата или ја има фарбано
Јас имам другар црвенокос! Се дружиме уште до мали и секогаш му била таква бојата, а никој во неговото семејство нема таква коса. Ептен убаво му стои, мене ми се допаѓа...косата негова (да нема забуни )
јас тврдам дека црвена коса многу убаво ќе ми стои, и имам крајно неодолива претстава за џинџер луѓето од едно филмче што идеше на а1..пред Патот за Авонли. Ен фром...негде. Преслатка глумица и некако... врежана ми е таа кјутнес во мозокот. Бордо нијанси на пример ми ја иритираат дијафрагмата. Таква црвена боја НЕ САКАМ. Што по на наранџа то боље. Има нешто и во џиш црвена боја... Ама да не беше Ријана сите ќе викавте дека е шит, затоа не поштуем. Сума сумарум. Морковеста..брановита и долга. Прекраснотија! Пример ми е вампиркана од Твајлајт. Преубава и е косата и бојата и СФЕ. Ако се правам црвена таква се сакам!
Незнам зошто ама веднаш ме подсетуваат на Швеѓанците. Еве баш сега беше една моја школска другарка која е мажена во Шведска за швеѓанец и има 2 прекрасни дечиња. Еден бел тен со пегички и црвенушкава накај портокалова боја на коса, куклички мали, интересни ми се и слатки, ама само додека се мали. Си признавам, потоа некако ми го губат шмекот
Во принцип она што е ретко и несекојдневно за мене е прекрасно. Љубам имаше постирано едни фотографии со природна црвенокоса со хиперпигментација, ги зјапав половина час. Прекрасна е.
Јас имам една другарка таа не е црвена онака косата ие кафеава,а не само косата туку и веѓите и трепките и влакната по телото и се таква боја.И она се се шминка,единствено става само моливче под очи црно и сјај и ако става сенка бела или црна,маскара не става бидечи неа и се портокалеви и кога ќе стави црна на неа за никаде ќе биде.
е таква е наај јас имав 2/3 прамени кои по грешка излегоја такви ама преубаво ми стоеа...се мислам дал да се фарбам
Значи јас сум една од ретките природни црвенокоси...незнаев дека не има само 2-3%,значи треба да се гордеам Па,и се гордеам со мојата боја на коса,не ми е портокалова,туку црвена,можеби малце и накај бордо. Многу луге кога ке ме видат за прв пат ме прашуваат каква фарба користам и не им се верува дека ми е природна таа боја,па дури и фризерките ме прашуваат...и нели,нормално црвена коса и неизбежно-пеги али тоа е,не би ја офарбала за ништо на светов
и јас сум природна црвенокоса, бојата ми е баш како на хурем султан хехехе инаку се чудим зошто само јас во фамилија имам таква коса... тоа е !!!
Јас сум џинџер со сите можни особини што ги поседува еден. Портокалова коса, пеги, светла кожа. Си се гордеам со тоа, и апсолутно не сметам дека пегите ми се грди. Си ги сакам. Кога сме веќе кај ова, да го поздравам Ерик Картмен и да му кажам дека ако ние немаме душа, он нема ич, оти заборавиле да му ја нацртаат. Епа, this one exists, too. Се шалам, не сум толку наапана оти сме 2% на планетава и не споредуваат со моркови и бездушњаци.
хехе и јас исто така и секогаш си ги подигнувам акциите и си велам "САМО ПОСБНИТЕ ИМААТ ПРИРОДНА ЦРВЕНА КОСА" Хурем Султанки Црвенокосичка сум си и се гордеам со тоа токму како Хурем Султан дури и поубава хахаха Така е кај сите нас со таков пигмент на кожата и црвената косичка Jас сум точно ваква, пеги и црвена коса. Искрено,, пегите си ги мразам.
Без љутиш ама мене ваквите луѓе ми се малку грдички воопшто не ми се допаѓаат, башка тоа пеѓите ми се ептен неубави....
Ја сум вештачка црвенокоса Иначе,ги сакам џинџерите.Некако интересни ми се,слатки. Ама еден си сакам највише бе.Овој горенаведениов
Толку ми се слатки ваквите луѓе,што јас со сила се правам поморанџеста,да се родев од почеток би избрала да сум таква