neznam so da kazam mozda ti si isklucok stom ne ti smeta ako tvojata devojka gleda drug decko i komentira ,ama od iskustvo znam do sega sum nemala decko na kogo ne mu smetalo ako zagledam nekoj drug ili pak nesto iskomentiram odma pocnuvaat raspravii kako smeam jas da gledam vo drugi i slicno,i stalno ona masko pravilo NIE SME MASKI i smeeme
Зошто не ми личеше на годините? Зар со моите едвај 20 години не смеам да му свирнам на згоден дечко? Значи вам ви пречи кога некоја девојка ќе ви свирне, а вие останувате без здив свирејќи по девојки па уште и се лутите кога некоја ќе ви рече Губи се бе С....
Не напротив баш ми беше секси кога свирна.Зар 20 направи?хехехеНе ми сметаше воопшто баш ми го крена и онака високото его :up:
Ако си толку сигурен во себе, немаше да се 'рчкаш со нас овде, да ни го наметнуваш своето мислење и да докажуваш дека само ти си во право, а ние не сме. Ќе ги прифатеше нашите размислувања без обид да не убедиш дека се погрешни, а ти токму тоа го правиш, и не знам што се обидуваш да докажеш, можеби сакаш да се убедиш себеси дека си нешто што не си... тоа си е твое право, продолжи си така ако повеќе ти одговара...поздрав.
Е најискрено момче од градоН, смешки сте нема што. Еве ова твоево е пристап на машко кон девојка. И тоа куп девојки на форумов. Ама некако на никоја не и се допадна :roll: Значи стварно си тераш ти по свое, а никоја не те поддржа...не знам зошто...уствари знам ама ај ќе си ќутам И еден пристап и кон Superiska-немој и ти оти готов си ова се зафркавам