Левиот кец ми е темен. Немам корен. И сеа сакам коронки\ навлаки да атавам на 2та кеца и двете двојки. Да ми препорачате ординација што прави добро?
Од колку години се препорачува фиксна протеза? Ќерката носи мобилна, (не редовно) но минимално има напредок. Не и се толку лоши, ама сака да и се совршено прави. Проблем се единиците. Инаку има 13 години.
Здраво,ми излегува умник горе лево,интизитетот на болката е разичен.Освен парацетамол што е ефикасно против болка?
Здраво, ќе Ве замолам за одговор, правев заб, почна да крвари, ми го затворија и исчистија, после 5-6месеци ми се појави како нешто црно (не ме болеше) отидов на забар, ми рекоа дека не е кариес туку кога бил воспален не требало така да се затвори туку убаво да се исчисти а тоа црното било останата крв како што сфатив, е сега докторов ми го правеше пак и ми го исчисти, проб е што јас кога ќе гризнам осеќам минимална болка не секогаш, друго немам проб, не ме боли вака ни на топло/ладно на ништо, само понекогаш кога ќе гризнам на таа страна осеќам минимална болка, што може да биде?
Не би требало да те боли а, аκо не боли-не фунκционира. Хахаха јас врсκа немам од заби ама, тоа е мое мислење.позз
Da jas koristam so godini i prezadovlna sum super germanska marka e Oral B braun se polni na punjac, refilite se menuvat na sekoi tri meseci, gi ima vo Viva fresh vo zegin na zeleznicka od tamu kupuvam so zadovolstvo preporacuvam na suite pozz Cetka i punjac Refil
Zdravo Sakam da prasam dali nekoj /a od vas ima iskustvo so stavanje implantanti i ako da, da spodeli iskustvo cena ordinacija itn.
здраво, во вторник вадев 2 заба петка и шестка но до денес имам болки еве после 4 дена се сум со болки и на местото на 6ката раната не ми е скроз затворена, дали е тоа во ред, колку време треба да помине за раната скроз да се затвори
над единицата горе ми се повлече непцето пред 3 дена а на тоа му предходеше скоро месец и пол благо крварење и лош мирис. помош од некој стручен или некој со ваков проблем...