Цел живот мост ќе носам сега сега за џабе ....неам проблем ама во иднина ке имам безброј проблеми кога ке треба на секој 10 години да го менувам ....цел живот за коронки ке работам.
И да не си ставила сега, за 10 години сè може да се случи. И без и со мост може да имаш проблеми, а може и да немаш, индивидуално е. Води си хигиена и иди на редовни проверки на забар, ако искрсне некогаш нешто навремено ќе го средиш, исто како што правиш и со забите без мост. Не смислувај црни сценарија без врска.
Воопшто не е така знаеш и сама, затоа ти викам друг е проблемот, и стручни лица ти имаат кажано. Стварно ми е жал вака да те гледам. Знам што значи анксиозност, сум поминала низ тоа, уште живеам со тоа. Затоа побарај психолог. Не си погрешила со забите.
Не ми беа уништени пола вилица ми беше ок. Тоа што немам 7ка од двете страни не е проблем на нивно место осмиците ке се наместат Од лево немав 3 4 5 само ......... Од десно немав 6ка ама неморав ни да ја имам можеше и без неа ....а може и осмицата ке се наместеше таму И за глупост ми отиде цела вилица.
Најлош совет. Како не и ги уништиле кога ради 3 заба цел мост и ставиле доле? Мене за 1 заб исто цела вилица ми истругаа. Некој работи за 20000 плата. Не е човечно тоа што го прават. Јас исто со месеци се опоравував. Ама не е крај на свет..само што некој и ја изиграл довербата. Тоа ја боли повеќе.
Знаеш и сама дека не е така, понекогаш за да ти стават и фиксна вадат здрави заби зашто имаш тесна вилица. Мост исто понекогаш. Кажи ја вистината барем за забите.
Ти вратив во лп. Сега забите ти се и поубави, немаш проблеми како мене. Не размислувај на нив. Излегувај повеќе, дружи се.. не мисли на нив.
Како да не Поубави од моите не се Да требаше немаше мака да ми биде Ама без потреба носам бе ...тоа е лудост Некој заби нема ..пари нема да става ....некој заби има заби става.
Не знам кој не натера кај него да одам...од доверба одев на крај памет не ми падна дека вака ке ме изигра.
2 заба на место на 7мкцоте ама таму не се рачуна бидејки 8 ке излезат на тоа место.. Од лево 3 4 5 ...може и 3 да се поправувала ама ја уништи намерно И десно една 6ка .... И кажи не ми р направена штета
А од кај тоа то знаеш дека може, така лесно не мрдаат 8ци како што мислиш ти. Не си ти учена за тоа. Плис мостот се врзува не е ти како со мислиш стави заби. Знаеш дека биле за правење. Тоа што уплашена и психички наоѓаш маани е друго.