1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Проблеми со устата и забите

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од kristii, 22 април 2010.

1. deniz333

deniz333 Популарен член

Се зачлени на:
    27 октомври 2018
    Пораки:
    1.243
    Допаѓања:
    1.627
    Фала ти многу :l:

2. Ailurophile

Ailurophile Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2020
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    4
    Zdravo. imam problem so eden zab, korenoviot kanal bese tretirano 2 pati no jas seuste imam bolki so meseci, osobeno koga jadam. tvrda hrana nema sansi da jadam so toj zab. Upat za entodont vo drzavna ne znam dali ke mi dade posto toj misli deka zabot treba da se izvadi. Dali znaete kolku kosta tretman na korenoviot kanal kaj Karakmchev? Citav pozitivni iskustva za tamu

3. Ailurophile

Ailurophile Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јануари 2020
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    4
    Zdravo. imam problem so eden zab, korenoviot kanal bese tretirano 2 pati no jas seuste imam bolki so meseci, osobeno koga jadam. tvrda hrana nema sansi da jadam so toj zab. Upat za entodont vo drzavna ne znam dali ke mi dade posto toj misli deka zabot treba da se izvadi. Dali znaete kolku kosta tretman na korenoviot kanal kaj Karakmchev? Citav pozitivni iskustva za tamu

4. Lisandra

Lisandra Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    2.854
    Здраво. Ми ставија лек за умртвување на живецот дали треба толку да боли?

5. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.348
    Допаѓања:
    13.300
    Првите ден два може многу да боли, ама веке после 24ч треба полека да намалува. Од третиот ден треба да не боли ич. Ако се зголемува болката или пулсира, мора да одиш да се извади лекот. Ако е постојана болка, само напиј се аналгетик, истерај го денот денес, од утре подобро ќе биде.

На SummerGirl и Lisandra им се допаѓа ова.
  6. Lisandra

Lisandra Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    1.822
    Допаѓања:
    2.854
    Болката не е многу голема на самиот заб, најмногу ме боли кај вилицата и оди кај ушето, главата ми изгоре од болка. Сношти така ме болеше а вака и ме болеше пред да го отвориме, накај главата и ушето,не забот. Не е постојана болка, ама сношти ни бруфен не ми помогна шо се напив и Кетонал. Денес кога станав еве не ме боли така силно накај ушето само малце вилицата. Ќе почекам некој ден па ќе видиме. Ти благодарам