Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Проблеми со устата и забите

Дискусија во 'Здравствени проблеми' започната од kristii, 22 април 2010.

1. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.571
    Допаѓања:
    13.815
    Да не е заостанат корен, па сега телото го исфла? Или може да е самата коска од гребенот, тогаш се струга и се шие отворот и не би требало пак да се повтори. Ама многу поверојатно ми е да е парче или корен од забот.

На SummerGirl и 1209 им се допаѓа ова.
  2. 1209

1209 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    6.676
    Допаѓања:
    43.591
    Сепак да одам да ме види докторката така? Колку е итно:D Не сум многу при време моментално.

3. Spidy

Spidy Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2009
    Пораки:
    5.571
    Допаѓања:
    13.815
    Ако е коренче, ќе испадне само. Ако не те боли не е итно толку утре да одиш, ама не е и за оставање со недели. Најсигурно ти е локална снимка за да се види што е. Ако можеш да го фатиш со нокти, дали мрда. Ако се клати, парче коска/корен е и 99% ќе падне само.

На SummerGirl и 1209 им се допаѓа ова.
  4. StefcoPro

StefcoPro Активен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2023
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Од четвртокот ме боли 6ка долна што ја имам умртвено пред 10 години се смирував со ефридол и денес бев на стоматолог препишан ми е клиндамицин и треба да се закаже вадење на забот. Јас уште од мал имам трауми од стоматолог и ме интересира колкава болка да очекувам додека се вади забот, од кога ке се извади и колку време ке трае таа болка отприлика? Благодарам однапред

5. majaskkkk1

majaskkkk1 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2013
    Пораки:
    386
    Допаѓања:
    80
    Како се движат цени за мостови?

6. lovely91

lovely91 Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2010
    Пораки:
    1.514
    Допаѓања:
    4.559
    Не знаев каде да го поставам прашањето па тука.. ме интересира која паста за заби е освежителна убава и после неа навистина да се осеќа свежина во устата? Пример убав вкус на ментол ,освежителен....