Веќе некое време сакам да направам детокс или превентивно прочистување од паразити. И јас имам добар дел од симптомите ама кога ми излегуваат такви реклами за лекови за прочистување секогаш сум скептична и ми изгледа како да сакаат да ги заплашат луѓето па да ги купуваат. Дали имате искуство со некој од тие лекови?
Оваа реклама ми излегува многу често. Иако ми делува како заплашување да не намамат да купиме, сепак и малку ме замислува хаха Некој постручен? https://tiltfqwq.site/3MwJnWd2?utm_...Jsr4t1_ljyZ1Bv&external_browser_redirect=true
Odamna nema nikoj pisano tuka...slucajno ako procita nekoj sto isfrlil parazit/paraziti, neka kaze kako go ima napraveno toa.
Ja odnesof denes ne mi dadoa nisto nikakof lek za toa mi rekoa utre da napravam ispituvanje na izmetot za da se vidi za koj paraziti stanuva zbor vo golema panika sum dali ima prostor za zavrizuvanje od nif jas mnogu se plasam
I dadof da jadi semki od tikva i napraviv kako napitok od lana seme i karanfilcinja malku kako da ja podsmiri i odma izleze na golema nuzda