Луѓенца симнав popcorn beta 5.5 верзија од нет и сега ја имам на дестоп кога ке се уклучам и стиснам на филмот кој што сакам да го гледам ми бара некој си VPN Accounт. предходно симнував од kickasstorrent али и они почнаа да се заебаваат да наплаќаат и сега немам од кај да си симнувам филмчиња а не можам без нив!!!!!!!!! некој плс да каже од кај симнува филмчиња со преводи или без не е битно фала однапред.
Веројатно ти се појавува ова како на сликата, кликни само на она најдоле кај што пишува countinue и филмот почнува да се симнува.
Да да ова ми излага али пред да стиснам на countinue пишав овде отпосле кога му ја најдов цаката си викам за џабе цимолев требало само да видам поубаво што пишува а убаво си пишува countinue .Иначе има доста стари а и од поновите филмчиња башка има и превод гледав неколку филмчиња и сум пријатно изненаден од квалитетот на сликата, графиката и останато не сецка не кочи AWESOME се надевам ке потрае некое време пред да напраат некоја заебанција со плаќање и овде инаку фала ти многу.
Има ли можност да симнам филм со превод преку popcorn time, да го ставам на USB за на телевизорот да го гледам?
Ќе го пуштиш филмот што сакаш да го гледаш да се симнува на попкорн. Одкако ќе ти се симне ќе одиш во папката каде што ти е симнат филмот. Мене ми се симнуваат во downloads и ќе го ставиш филмот на усб. Филмот ќе биде со превод само ќе провериш во папката од филмот. Се надевам ти помогнав
@jelena.rozga можеш да симнеш преводи од http://titlovi.com и да го ставиш преводот во папката кај филмот. Ќе го преименуваш преводот како и филмот. И кога ќе го ставиш усб-то во тв ќе ти се пушти и преводот.