Здраво. Го продавам релаксаторот,практично е нов, дали 5 пати е користен. Цена 2000 ден. Исто и кенгур, 1000 ден. Секако дека има простор и за договор за цената.
Подарувам по една кутија Babytol D3+K1 и Babytol Omega DHA. Ако ви треба на некој или знаете некоја мајка што и треба, пишете ми.
URL="https://forum.femina.mk/threads/Продажба-размена-на-детски-производи.20983/page-80#post-6314312"]Продажба/размена на детски производи[/URL] Мајки, уште ја немам продадено количката,доколку има некоја заинтересирана мајка нека ми пише. Буквално е како нова,бебето воопшто не сака да се вози во неа, буквално така стои дома. Цена 6000 денари,заедно со транспортер и торба
Продавам пиклер. Купен во Септември, дали три пати отворен, сфатив дека немам место дома да го чувам отворен Заинтересирани нека ми пишат ЛП за детали.
Пиклеров триаголник ваљда мисли. Ако е тоа, тогаш - справа за искачување, т.е да се пентери по него. Занимација прва класа за деца од 0 до 5 год.
Да се надополнам, за инфо и слики пишете во порака ќе се договориме. Дубак Количка со транспортер Гнездо (подарок)