Продолжи ја мислата

Дискусија во 'Форумски игри' започната од Shekerka, 27 февруари 2012.

 1. Shekerka

  Shekerka Истакнат член

  Се зачлени на:
  8 февруари 2012
  Пораки:
  104
  Допаѓања:
  25
  Значи пример јас кажувам еден збор, наредниот член ќе треба да каже друг збор кој ќе биде поврзан со мојот и така да направиме една мисла... (секој член кажува по еден збор)
  Пр:
  Јас
  Јас ќе
  Јас ќе одам.... итн
  Ајде да пробаме

  Ана
   
 2. no.name6

  no.name6 Истакнат член

  Се зачлени на:
  4 февруари 2012
  Пораки:
  225
  Допаѓања:
  56
  Ана има..
   
 3. Shekerka

  Shekerka Истакнат член

  Се зачлени на:
  8 февруари 2012
  Пораки:
  104
  Допаѓања:
  25
  Ана има една
   
 4. Mrs.Cuper

  Mrs.Cuper Популарен член

  Се зачлени на:
  10 август 2011
  Пораки:
  2.788
  Допаѓања:
  2.546
  Пол:
  Женски
  Ана има една топка
   
 5. Miss666

  Miss666 Популарен член

  Се зачлени на:
  24 јули 2011
  Пораки:
  1.060
  Допаѓања:
  2.396
  Пол:
  Женски
  Ана има една топка шарена
   
 6. Shekerka

  Shekerka Истакнат член

  Се зачлени на:
  8 февруари 2012
  Пораки:
  104
  Допаѓања:
  25
  Ана има една топка шарена со
   
 7. Mrs.Cuper

  Mrs.Cuper Популарен член

  Се зачлени на:
  10 август 2011
  Пораки:
  2.788
  Допаѓања:
  2.546
  Пол:
  Женски
  Ана има една топка шарена со која
   
 8. Shekerka

  Shekerka Истакнат член

  Се зачлени на:
  8 февруари 2012
  Пораки:
  104
  Допаѓања:
  25
  Ана има една топка шарена со која си
   
 9. lola-86

  lola-86 Истакнат член

  Се зачлени на:
  12 мај 2011
  Пораки:
  729
  Допаѓања:
  198
  Ана има една топка шарена со која си игра...
   
 10. Shekerka

  Shekerka Истакнат член

  Се зачлени на:
  8 февруари 2012
  Пораки:
  104
  Допаѓања:
  25
  Ана има една топка шарена со која си игра секој
   
 11. DeepBlue

  DeepBlue Популарен член

  Се зачлени на:
  21 мај 2011
  Пораки:
  758
  Допаѓања:
  1.092
  Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар
   
 12. Shekerka

  Shekerka Истакнат член

  Се зачлени на:
  8 февруари 2012
  Пораки:
  104
  Допаѓања:
  25
  Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој
   
 13. DeepBlue

  DeepBlue Популарен член

  Се зачлени на:
  21 мај 2011
  Пораки:
  758
  Допаѓања:
  1.092
  Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди
   
 14. Somnitelno-Lice

  Somnitelno-Lice Истакнат член

  Се зачлени на:
  9 февруари 2012
  Пораки:
  159
  Допаѓања:
  247
  Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како
   
 15. Shekerka

  Shekerka Истакнат член

  Се зачлени на:
  8 февруари 2012
  Пораки:
  104
  Допаѓања:
  25
  Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор.
   
 16. twilight123

  twilight123 Истакнат член

  Се зачлени на:
  8 март 2012
  Пораки:
  563
  Допаѓања:
  469
  Пол:
  Женски
  Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но
   
 17. senjorita.lombardi

  senjorita.lombardi Популарен член

  Се зачлени на:
  15 декември 2011
  Пораки:
  1.207
  Допаѓања:
  754
  Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак
   
 18. Shekerka

  Shekerka Истакнат член

  Се зачлени на:
  8 февруари 2012
  Пораки:
  104
  Допаѓања:
  25
  Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе
   
 19. xoxo.Martina

  xoxo.Martina Истакнат член

  Се зачлени на:
  9 март 2012
  Пораки:
  332
  Допаѓања:
  197
  Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не
   
 20. Shekerka

  Shekerka Истакнат член

  Се зачлени на:
  8 февруари 2012
  Пораки:
  104
  Допаѓања:
  25
  Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и