Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш
Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) ден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака.
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење.
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката
Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде . Кутрата остана без моркови , а јас си направив вкусна манџичка , кога ристе ја проба поврати
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и..
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете.
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што ..........