Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница.
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата...
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече...
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече...дека храната не била сварена сеуште...
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела.
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела. И после една недела Ристе си отиде дома.
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела. И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела. И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас ,се каравме многу често за тоа
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела. И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас ,се каравме многу често за тоа,а тој немаше доверба во мене и во моите манџи.
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела. И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас ,се каравме многу често за тоа,а тој немаше доверба во мене и во моите манџи.Потоа дојде Нуре нагости и ние му дадовме трбушки
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела. И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас ,се каравме многу често за тоа,а тој немаше доверба во мене и во моите манџи.Потоа дојде Нуре нагости и ние му дадовме трбушки, а тој ме праша: Зошто ми ги даваш тие трбушки?
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела. И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас ,се каравме многу често за тоа,а тој немаше доверба во мене и во моите манџи.Потоа дојде Нуре нагости и ние му дадовме трбушки, а тој ме праша: Зошто ми ги даваш тие трбушки? а Маја му одговори : тие се против пролив
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела. И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас ,се каравме многу често за тоа,а тој немаше доверба во мене и во моите манџи.Потоа дојде Нуре нагости и ние му дадовме трбушки, а тој ме праша: Зошто ми ги даваш тие трбушки? а Маја му одговори : тие се против пролив. Тогаш Ристе ги зеде трбушките и ги фрли на подот
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела. И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас ,се каравме многу често за тоа,а тој немаше доверба во мене и во моите манџи.Потоа дојде Нуре нагости и ние му дадовме трбушки, а тој ме праша: Зошто ми ги даваш тие трбушки? а Маја му одговори : тие се против пролив. Тогаш Ристе ги зеде трбушките и ги фрли на подот и рече : Јас немам пролив
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела. И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас ,се каравме многу често за тоа,а тој немаше доверба во мене и во моите манџи.Потоа дојде Нуре нагости и ние му дадовме трбушки, а тој ме праша: Зошто ми ги даваш тие трбушки? а Маја му одговори : тие се против пролив. Тогаш Ристе ги зеде трбушките и ги фрли на подот и рече : Јас немам пролив, јас имам
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела. И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас ,се каравме многу често за тоа,а тој немаше доверба во мене и во моите манџи.Потоа дојде Нуре нагости и ние му дадовме трбушки, а тој ме праша: Зошто ми ги даваш тие трбушки? а Маја му одговори : тие се против пролив. Тогаш Ристе ги зеде трбушките и ги фрли на подот и рече : Јас немам пролив, јас имам запек!
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) ден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела. И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас ,се каравме многу често за тоа,а тој немаше доверба во мене и во моите манџи.Потоа дојде Нуре нагости и ние му дадовме трбушки, а тој ме праша: Зошто ми ги даваш тие трбушки? а Маја му одговори : тие се против пролив. Тогаш Ристе ги зеде трбушките и ги фрли на подот и рече : Јас немам пролив, јас имам запек! И тогаш се случи
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) ден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела. И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас ,се каравме многу често за тоа,а тој немаше доверба во мене и во моите манџи.Потоа дојде Нуре нагости и ние му дадовме трбушки, а тој ме праша: Зошто ми ги даваш тие трбушки? а Маја му одговори : тие се против пролив. Тогаш Ристе ги зеде трбушките и ги фрли на подот и рече : Јас немам пролив, јас имам запек! И тогаш се случи нешто многу лошо
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) ден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела. И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас ,се каравме многу често за тоа,а тој немаше доверба во мене и во моите манџи.Потоа дојде Нуре нагости и ние му дадовме трбушки, а тој ме праша: Зошто ми ги даваш тие трбушки? а Маја му одговори : тие се против пролив. Тогаш Ристе ги зеде трбушките и ги фрли на подот и рече : Јас немам пролив, јас имам запек! И тогаш се случи нешто многу лошо.Ристе отиде во веце и виде
Продолжи ја мислата ( дел 2 ) Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови. Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака. Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела. И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас ,се каравме многу често за тоа,а тој немаше доверба во мене и во моите манџи.Потоа дојде Нуре нагости и ние му дадовме трбушки, а тој ме праша: Зошто ми ги даваш тие трбушки? а Маја му одговори : тие се против пролив. Тогаш Ристе ги зеде трбушките и ги фрли на подот и рече : Јас немам пролив, јас имам запек! И тогаш се случи нешто многу лошо.Ристе отиде во веце и виде дека Маја носи танга