Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Продолжи ја мислата

Дискусија во 'Форумски игри' започната од Shekerka, 27 февруари 2012.

1. perlaa

perlaa Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2011
    Пораки:
    1.223
    Допаѓања:
    788
    Продолжи ја мислата ( дел 2 )

Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови.
    Тогаш јас решив денес да направам манџа за ручек затоа што Ристе многу ја сака.
    Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела.
    И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас ,се каравме многу често за тоа,а тој немаше доверба во мене и во моите манџи.Потоа дојде Нуре нагости и ние му дадовме трбушки, а тој ме праша:
    Зошто ми ги даваш тие трбушки?
    а Маја му одговори : тие се против пролив.
    Тогаш Ристе ги зеде трбушките и ги фрли на подот и рече : Јас немам пролив, јас имам запек!
    И тогаш се случи нешто многу лошо.Ристе отиде во веце и виде дека Маја носи танга и почна да и се доближува.

2. bumbi

bumbi Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2010
    Пораки:
    494
    Допаѓања:
    262

Еден ден Маја беше кај нас и ми рече : Брзо појди кај Ристе да купиш месо , но внимавај на твоите нови чорапи оти ти ги купив пред 2 години и не е морално денес да ги скинеш затоа што нема да ти купам нови.
    Но немав моркови, затоа отидов до кај комшиката и собрав од бавчата без нејзино знаење. Кога комшивката ja виде бавчата празна полуде. Кутрата остана без моркови, а јас си направив вкусна манџичка, кога Ристе ја проба поврати. Јас му го зграпчив месото, што требаше да и го дадам на Маја, и избегав пред Ристе да почне да вика за мојата неспособност.И го дадов месото на Маја а таа беше толку благодарна што почна да ми ги бацува ноѕете. А ристе толку се најаде што стигнавме за до болница. Во болницата докторот рече дека храната не била сварена сеуште,па затоа морале да го задржат во текот на следната недела.
    И после една недела Ристе си отиде дома. Откако се врати дома му беше страв да јаде од манџите што му ги правев јас ,се каравме многу често за тоа,а тој немаше доверба во мене и во моите манџи.Потоа дојде Нуре нагости и ние му дадовме трбушки, а тој ме праша:
    Тогаш Ристе ги зеде трбушките и ги фрли на подот и рече : Јас немам пролив, јас имам запек!
    И тогаш се случи нешто многу лошо.Ристе отиде во веце и виде дека Маја носи танга и почна да и се доближува. Се фати

3. fairy33

fairy33 Активен член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    3

И тогаш се случи нешто многу лошо.Ристе отиде во веце и виде дека Маја носи танга и почна да и се доближува. Се фати на вратата и

4. srcesrce

srcesrce Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2011
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    341

И тогаш се случи нешто многу лошо.Ристе отиде во веце и виде дека Маја носи танга и почна да и се доближува. Се фати на вратата и почна да плаче

5. Lady-in-white

Lady-in-white Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2012
    Пораки:
    352
    Допаѓања:
    53
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.

6. girl.9

girl.9 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2012
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    478
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.Но..

7. Kristinna1

Kristinna1 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2011
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    125
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.Но, на денот си помислила дека..

8. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.Но, на денот си помислила дека..можеби и не е така.. ;) :( :drunk:

9. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.Но, на денот си помислила дека..можеби и не е така добар...

10. Foreveryoungiwannabe

Foreveryoungiwannabe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    685
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.Но, на денот си помислила дека..можеби и не е така добар човек...

11. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.Но, на денот си помислила дека..можеби и не е така добар човек...Одеднаш човекот почна

12. Mia-K

Mia-K Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    740
    Допаѓања:
    322
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.Но, на денот си помислила дека..можеби и не е така добар човек...Одеднаш човекот почна да......

13. demilovato4ever

demilovato4ever Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јануари 2012
    Пораки:
    216
    Допаѓања:
    220
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.Но, на денот си помислила дека..можеби и не е така добар човек...Одеднаш човекот почна да зборува...

14. prettyliar

prettyliar Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    1.207
    Допаѓања:
    893
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.Но, на денот си помислила дека..можеби и не е така добар човек...Одеднаш човекот почна да зборува дека...

15. GlamorousGirl

GlamorousGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2010
    Пораки:
    119
    Допаѓања:
    101
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.Но, на денот си помислила дека..можеби и не е така добар човек...Одеднаш човекот почна да зборува дека љубовта...

16. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    17.259
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.Но, на денот си помислила дека..можеби и не е така добар човек...Одеднаш човекот почна да зборува дека љубовта не е

17. Angela12345

Angela12345 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2012
    Пораки:
    223
    Допаѓања:
    27
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.Но, на денот си помислила дека..можеби и не е така добар човек...Одеднаш човекот почна да зборува дека љубовта не е таква

18. fernandez

fernandez Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2012
    Пораки:
    190
    Допаѓања:
    51
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.Но, на денот си помислила дека..можеби и не е така добар човек...Одеднаш човекот почна да зборува дека љубовта не е таква,каква што ја замислувала,и

19. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.Но, на денот си помислила дека..можеби и не е така добар човек...Одеднаш човекот почна да зборува дека љубовта не е таква,каква што ја замислувала,и наеднаш ја бакна Ана.

20. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297
    Ана има една топка шарена со која си игра секој уличар кој смрди како твор. Но сепак нејзе не и пречи луѓето да ја дружат и да им ja позајмува на кратко нејзината убава, шарена, сочувана, разиграна, малку зеленкаста топка. Кога ќе почне да врне бега како да ќе е нешто многу страшно и почнува да потскокнува кон вратата за да види дали некогаш имало нешто во кое таа можеби некогаш би верувала, но ништо неможело да биде толку опасно како што таа мислела па тoa e,никогаш толку не би се исплашила.Секогаш таа кога оди ја шутира и размислува за тоа дали да игра утре повторно освен ако врне дожд дa ја остави топката и да не игра тогаш кога надвор е многу врнежливо.Еден ден кога топката се изгуби Ана се разочара и започна да пее како мало дете тогаш кога ќе vidi дека тој и ја украл топката, тој ќе почне да бега и да ја предизвикува да оди по него.Toj беше нејзиниот лош ден и нејзино разочарување.Тогаш Ана свати дека треба да биде посекси за да може да го постигне оној степен на магична неодоливост која повеќето ја немаат. Тогаш таа реши да ја направи играта уште поинтересна. Зеде нова правосмукалка...И со неа ја исчисти големата соба и го покани него на гости. Потоа Ана помисли дека можеби тој беше единствениот човек што можеби неа и би ja сексал.Таа никогаш и не забораваше на тоа.Но, на денот си помислила дека..можеби и не е така добар човек...Одеднаш човекот почна да зборува дека љубовта не е таква,каква што ја замислувала,и наеднаш ја бакна Ана. од бакнеж преминаа на