Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но депак кај што има сила нема правдина а де4кото ми е адвокат и се беше во моја корист
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но депак кај што има сила нема правдина а де4кото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но депак кај што има сила нема правдина а де4кото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но депак кај што има сила нема правдина а де4кото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но депак кај што има сила нема правдина а де4кото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но депак кај што има сила нема правдина а де4кото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но депак кај што има сила нема правдина а де4кото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно,
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но депак кај што има сила нема правдина а де4кото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава!!
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но депак кај што има сила нема правдина а де4кото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава!! Повторно... (треба по 1 збор)
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но депак кај што има сила нема правдина а де4кото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава!! Повторно почнавме
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но депак кај што има сила нема правдина а де4кото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава!! Повторно почнавме да
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава!! Повторно почнавме да се
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава!! Повторно почнавме да се тепаме
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава!! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава!! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава!! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа
Денес времето беше врнежливо. И јас играв надвор со мојата другарка која беше облечена во кратки панталони и бела блуза и јас намерно ја направив топката со кал и ја удрив по нејзината бела блуза и таа отрча кај мајка и и мајка и не тужеше и од тогаш глава не дигнав од судови и тужби, но сепак кај што има сила нема правдина а дечкото ми е адвокат и се беше во моја корист па така се извлеков од оваа тужба конечно. Сега јас повеќе не се закачам со другарка ми затоа што вчера кога ме сретна на улица ми направи нешто многу страшно, наполнила вода во балон и ме мавна директно во глава!! Повторно почнавме да се тепаме и и ја искубав косата на другарка ми, и таа вресна